Vozila BMW Security

Aktualno

Le nekaj avtomobilskih proizvajalcev ima lastno tradicijo izdelave varnostnih vozil. BMW že več kot 30 let ponuja varnostna vozila. Z VR4 ali VR6/7 stopnjo balistične zaščite so lastnosti posameznega vozila prilagojena za določeni model, tako da…

Le nekaj avtomobilskih proizvajalcev ima lastno tradicijo izdelave varnostnih vozil. BMW že več kot 30 let ponuja varnostna vozila. Z VR4 ali VR6/7 stopnjo balistične zaščite so lastnosti posameznega vozila prilagojena za določeni model, tako da vozilo dosega odlično stopnjo varnosti, obenem pa ohranja dinamične in udobne lastnosti vožnje, ki jh zagotavlja znamka BMW. BMW Security nudi celovito zaščito pred napadi s topimi predmeti  in strelnim orožjem vse do kalibra .44 Magnum.

BMW svojih vozil ne prilagaja naknadno, ampak je varnostnim lastnostim prilagojen cel potek proizvodnje. Vozila so že v osnovi zasnovana tako, da imajo predvidene močnejše zavore, večjo nosilnost in prostor za vse varnostne elemente.

Posebej velja izpostaviti model Security X5, ki je edini terenec s serijsko integriranimi varnostnimi rešitvami.

Kljub večji teži in prilagoditvam pa vsa vozila BMW Security ohranjajo izvrstne vozne lastnosti ter se na zunaj ne razlikujejo od običajnih različic BMW osebnih avtomobilov.

G.K. & P.T.

Več na BMW.si >>


Sorodne vsebine