Generalni pokrovitelj

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

NIL, vodilno slovensko podjetje za omrežne komunikacije, in AK Lamko sta podpisala pogodbo za generalno pokroviteljstvo državnega krožno-hitrostnega prvenstva, ki se bo po novem imenovalo SPTA – NIL MOTORSPORT CUP 2008. Za podjetje NIL d.o.o….

NIL, vodilno slovensko podjetje za omrežne komunikacije, in AK Lamko sta podpisala pogodbo za generalno pokroviteljstvo državnega krožno-hitrostnega prvenstva, ki se bo po novem imenovalo SPTA – NIL MOTORSPORT CUP 2008.

Za podjetje NIL d.o.o. je pogodbo podpisal generalni direktor Klemen Štular, ki si obeta s pokroviteljstvom prvenstva še večjo razpoznavnost podjetja. NIL povezuje računalniške sisteme in omrežja v celovito informacijsko infrastrukturo. Dejavnosti podjetja obsegajo svetovanje, načrtovanje, izvedbo, asistenco pri delovanju in uporabi omrežij ter izobraževanje – razvoj in izvajanje tečajev ter praktičnih vaj Remote Labs. Več o podjetju si lahko preberete na spletni strani www.nil.com. Podjetje NIL je s podpisom pogodbe postalo generalni pokrovitelj prvenstva in je s tem zagotovilo ne le finančno podporo njegove izvedbe, pač pa tudi denarni sklad za tekmovalce v višini 10.900 evrov.

Na drugi strani je AK Lamko, kot organizatorja prvenstva, zastopal predsednik kluba Darko Dubarič: »Po dolgih letih truda smo s to pogodbo zagotovili višjo kakovost prvenstva in denarni sklad za tekmovalce. Zato smo v ekipi, ki zadnji dve leti organizira Slovensko prvenstvo turnih avtomobilov izredno zadovoljni, da smo prišli do tako pomembnega cilja. Sedaj gremo naprej, proti novim ciljem nasproti. Eden izmed njih je vsekakor končno pridobiti pravi objekt za dirkanje, to je pravo dirkališče!«

Koledar letošnje sezone SPTA – NIL MOTORSPORT CUP 2008:

1. in 2. dirka: KHD CERKLJE (30. maj. – 1. junij)
3. in 4. dirka: KHD GROBNIK 1 (5. – 6. julij)
5. in 6. dirka: KHD GROBNIK 2 (6. – 7. september)
7. in 8. dirka: KHD SALZBURG (27. – 28. september)

Vir: spta.info

>Več na spta.info


Sorodne vsebine