Sodelovanje z Elanom

Aktualno

Renault je v Sloveniji z novim letom v svojo ponudbo najbolj priljubljenih modelov dodal posebno serijo »Elan«, ki je plod sodelovanja z eno najbolj prepoznavnih in mednarodno uspešnih slovenskih blagovnih znamk. Renault je edina avtomobilska…

Renault je v Sloveniji z novim letom v svojo ponudbo najbolj priljubljenih modelov dodal posebno serijo »Elan«, ki je plod sodelovanja z eno najbolj prepoznavnih in mednarodno uspešnih slovenskih blagovnih znamk. Renault je edina avtomobilska znamka z uspešno tovarno avtomobilov tudi v Sloveniji in obenem tradicionalno vodilna na slovenskem trgu, zato je sodelovanje z mednarodno uveljavljenim slovenskim podjetjem Elan povsem naravno. Poleg tega Renault in Elan povezujejo tudi druge skupne lastnosti, predvsem dinamičnost, športnost, inovativnost in odlična kakovost izdelkov po konkurenčnih cenah. Zamisel o sodelovanju med znamkama Renault in Elan v Sloveniji se je porodila ob predstavitvi »slovenskega« Twinga, toda zdaj obsega večino modelov Renault: Novi Twingo, Clio Storia, Clio, Mégane (Berline, Coupé, Grandtour in Sedan), Scénic in Grand Scénic, ob pričetku prodaje v februarju letos pa tudi Clio Grandtour, Novi Modus in Grand Modus.

Renault, ki ima z Novo Laguno zdaj že devet modelov z najvišjo oceno pet zvezdic Euro NCAP, je z novim letom v Sloveniji odločno znižal ceno varnostnega sistema za nadzor stabilnosti vozila in preprečevanje zdrsa koles ASR+ESP – približno za polovico! Za ta sistem, ki je prej stal od 690 (npr. Clio) do 720 evrov (npr. Mégane), je zdaj treba doplačati le 350 evrov. Na ta način želi Renault slovenskim kupcem v največji možni meri tudi cenovno približati celovitost varnostne opreme, ki jo je bilo doslej najti predvsem v večjih in dražjih modelih.

Posebne serije »Elan«: temeljita serijska oprema po ugodni ceni

Skupna lastnost vseh posebnih serij »Elan« modelov Renault je temeljita serijska oprema, ki med drugim obsega klimatsko napravo, radijski sprejemnik s predvajalnikom zgoščenk in upravljalnikom ob volanu, daljinsko vodeno centralno zaklepanje in električni pomik stekel spredaj. Posebna serija »Elan« je že na voljo za modele Twingo, Clio Storia, Clio, Mégane Berline, Mégane Coupé, Mégane Grandtour in Mégane Sedan, Scénic in Grand Scénic, v februarju letos pa bodo ob pričetku prodaje z opremo Elan na voljo tudi Clio Grandtour, Novi Modus in Grand Modus.

Za prve kupce posebnih serij »Elan« pa bodo na voljo še dodatne ugodnosti. Prvih dvesto kupcev bo za darilo ob nakupu prejelo par Elanovih smuči z vgrajenimi vezmi Fusion. Te smuči, ki so jih v Elanu izdelali posebej za Renault, so tehnično enake modelu Elan Magfire 10 in imajo posebno privlačno poslikavo z napisom »Hot skis for Renault«. Poleg tega bo podjetje Elan med vsemi kupci, ki se bodo v januarju 2008 odločili za nakup Renaulta Elan, z žrebom določilo deset prejemnikov bona v vrednosti tisoč evrov za nakup športne opreme in oblačil v njihovih prodajalnah.

Renault Nissan Slovenija in Elan sta sodelovala že prej. Lansko zimo so bile v prodajnih salonih Renault v Sloveniji razstavljene smuči in snežne deske Elan, demonstratorji Elana pa so na nekaterih svojih prireditvah uporabljali vozila Renault in Nissan. V letošnji zimski sezoni je Elan za Renault izdelal posebno serijo zelo kakovostnih smuči in snežnih desk. Del te serije je razstavljen v prodajnih salonih Renault, kjer so tudi naprodaj.

Celovita varnost po bistveno ugodnejši ceni

Kupcem vozil Renault je z novim letom celovita varnost še bližja, saj je doplačilo za sistem nadzora stabilnosti ASR+ESP v modelih, ki ga nimajo že v serijski opremi, zmanjšano za približno polovico in zdaj znaša le 350 evrov. Ta cena je enaka za vse različice modelov Clio, Clio Grandtour, Novi Modus, Grand Modus, Mégane (vse karoserije), Scénic in Grand Scénic. Sistem ASR+ESP pa je od začetka letošnjega leta že serijsko vgrajen v vse modele Mégane in Scénic s paketom opreme Privilege.

Poenostavitev ponudbe modelov Mégane in Scénic

Ponudba modelov Mégane in Scénic je z novim letom nekaj poenostavljena in prilagojena željam slovenskih kupcev. Zdaj obsega po tri pakete serijske opreme: Elan, Dynamique Plus in Privilege za modele Mégane (razen Coupé-Cabriolet), ter Elan Family, Sky in Privilege za modele Scénic. Mégane Coupé-Cabriolet je na voljo s paketi opreme Dynamique, St. Tropez in Privilege. Serijsko vgrajeni radijski sprejemniki s predvajalnikom zgoščenk v modelih Mégane Dynamique Plus in Privilege, Mégane Coupé-Cabriolet Dynamique in St. Tropez ter Scénic Sky in Avantura so prilagojeni za predvajanje datotek MP3 – brez doplačila.

Le za malenkost višje ali celo nespremenjene cene

Z novim letom so cene večine modelov Renault v povprečju višje za le 1 odstotek, ob tem pa ostanejo cene modelov Mégane in modelov znamke Dacia nespremenjene.

Vir: Renault Nissan Slovenija


Sorodne vsebine