Raznolikost

Aktualno, Saloni

Tokijski avtomobilski salon, ki ga priredijo vsako drugo leto, velja za avtomobilsko razstavo z največjim številom razstavljenih prototipov, ki napovedujejo avtomobilsko prihodnost. Tudi letos na razstavišču Makuhari ni bilo nič drugače, kajti japonski izdelovalci avtomobilov…

Tokijski avtomobilski salon, ki ga priredijo vsako drugo leto, velja za avtomobilsko razstavo z največjim številom razstavljenih prototipov, ki napovedujejo avtomobilsko prihodnost. Tudi letos na razstavišču Makuhari ni bilo nič drugače, kajti japonski izdelovalci avtomobilov in njihovi oblikovalci pač želijo pred domačimi obiskovalci – do 11. novembra naj bi jih bilo milijon in pol – pokazati svoje zamisli. Svoje razstavne prostore so imele tudi znamke, ki prodajajo na Japonskem, a so prave novosti predstavili le Audi, Volkswagen, BMW in Hyundai.

Vir: motorevija.si

Več na motorevija.si


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine