Četrta generacija

Aktualno, Novosti

Na trg prihaja nova, že četrta generacija Opel Corse, ki je poleg Astre najbolj prodajan model te blagovne znamke. Ponujali jo bodo v tri- ter petvratni varianti s tremi bencinskimi ter dvema turbodizelskima ECOTEC motorjema….

Na trg prihaja nova, že četrta generacija Opel Corse, ki je poleg Astre najbolj prodajan model te blagovne znamke. Ponujali jo bodo v tri- ter petvratni varianti s tremi bencinskimi ter dvema turbodizelskima ECOTEC motorjema. Pri nas od 2,15 milijona tolarjev (8.990 EUR) dalje.

Pri Oplu so Corso popolnoma prenovili in seveda so se zgledovali po večji sestrici Astri, ki je trenutno pravih hit, v željah vsakega da ima še poleg imena izpisano GTC… Torej, na kratko, po Astri je prevzela privlačnost in dinamičnost ter tako dopoljnuje Oplovo ponudbo po samosvojih modelih.

Motorji bodo na voljo z močjo od 44 pa do 66 kilovatov (60 – 90 konjskih moči). Kasneje se jim bo pridružil še turbodizelski pogonski agregat CDTI s tehnologijo skupnega voda in prostornino 1,7 litra, ki bo zmogel 92 kilovatov oziroma 125 konjskih moči ter z že serijsko vgrajenim filtrom trdih delcev.

Paketi opreme bodo štirje; Essentia, Enjoy, Sport ter Cosmo, tako da bo vsakdo našel nekaj zase. Za piko na i pa je na nedavnih preskusnih trčenjih Eura NCAP Corsa dosegla skupno pet zvezdic. Odločitev je vaša, vi imaste denar!