V Celju tudi C4 WRC

Aktualno

Citroën bo na sejmu premierno v Sloveniji predstavil predstavnika vozil visokega tržnega razreda – C6 , ki si ga lahko ogledate tudi na C6.citroen.si . Za športne navdušence pa pripravljamo poslastico in sicer bo na…

Citroën bo na sejmu premierno v Sloveniji predstavil predstavnika vozil visokega tržnega razreda – C6, ki si ga lahko ogledate tudi na C6.citroen.si . Za športne navdušence pa pripravljamo poslastico in sicer bo na ogled dirkalna različica C4 WRC, s katero bo voznik Sebastjan Loeb leta 2007 tekmoval na svetovnem prvenstvu v reliju.
 

Citroën v času 23. Avtomobilskega salona Slovenije organizira nagrado igro v kateri boste lahko sodelovali vsi obiskovalci salona. Citroënov C4 robot bo v času salona delil vprašalnike, ki jih pravilno izpolnjene oddate v boben. Tako se boste potegovali za tri glavne nagrade, ki bodo izžrebane ob koncu sejma:

1. nagrada: navigacija Garmin C 330
2. nagrada: avtoradio Blaupunkt CD MP3
3. nagrada: hladilna torba.

Dnevno bodo izžrebani tudi trije nagrajenci, ki bodo prejeli dnevne nagrade:

1. nagrada: ročna ura
2. nagrada: potovalna torba
3. nagrada: svetleči kemični svinčnik
 
Sejem bo potekal bo v dvoranah L, kjer najdete Citroën, L1, K in D celjskega sejmišča na 12.000 m2 notranjih in 1.500 m2 zunanjih neto razstavnih površin. Odprt je vsak dan do 13. aprila od 9:00 do 19:00. Obiščete lahko tudi 15. sejem Avto in vzdrževanje, 7. sejem Moto boom, 6. sejem Logotrans in 5. Razstavo gospodarskih vozil. 

Citroën Slovenija