Nagrada za

Aktualno

Za prizorišče XXI. mednarodnega festivala avtomobilizma je bil izbran mistični kraj, ki pripada francoski kulturni dediščini in zgodovini avtomobilizma: palača Grand Palais. Zaključna večerna slovesnost, na kateri so kot prejšnja leta podelili "velike nagrade" talentov…

Za prizorišče XXI. mednarodnega festivala avtomobilizma je bil izbran mistični kraj, ki pripada francoski kulturni dediščini in zgodovini avtomobilizma: palača Grand Palais. Zaključna večerna slovesnost, na kateri so kot prejšnja leta podelili “velike nagrade” talentov v svetu umetnosti in oblikovanja na področju avtomobilizma, se je odvijala 17. januarja.

V tem prefinjenem okolju je avtomobil Citroën C6 prejel nagrado za “Najlepšo notranjost”. Tako je bila izkazana čast izjemni prostornosti potniškega prostora, armaturni plošči in skrbni obdelavi visokokakovostnih materialov.

Znamka Citroën je bila nagrajena tudi z “Veliko nagrado umetnosti” (Grand Prix de l’Art), poklon avtomobilu DS na Mednarodni razstavi sodobnih umetnosti v Parizu FIAC.

Citroën Slovenija