Colt Instyle s popustom -500.000 SIT

Aktualno

Pri uvozniku Mitsubishijev so pripravili novo ponudbo vozil Colt z opremo Instyle oziroma so mu samo nekaj odvzeli. Avtomobilu z odlično opremo je res težko kaj vzeti, vendar so nekaj le našli, ob nakupu novega…

Pri uvozniku Mitsubishijev so pripravili novo ponudbo vozil Colt z opremo Instyle oziroma so mu samo nekaj odvzeli. Avtomobilu z odlično opremo je res težko kaj vzeti, vendar so nekaj le našli, ob nakupu novega Colta vam “spregledajo” 500.000,00 tolarjev.

Podrobneje ni potrebno opisovati Colta, ki se v Sloveniji kar dobro prijemlje. Oprema Instyle vsebuje ABS in EBD, štiri zračne blazine, električni pomik sprednjih stekel, električno nastavljiva in ogrevana zunanja ogledala, daljinsko centralno zaklepanje, po višini nastavljiv voznikov sedež, potovalni računalnik, avtoradio s CD predvajalnikom in šestimi zvočniki, stekla z UV zaščito in seveda z nepogrešljivimi litimi platišči iz lahke litine.

Torej mamljiva novost je mamljiv popust, ki ga lahko izkoristite do 31. marca 2006 oziroma do razprodaje zalog. 500.000,00 SIT ni majhen denar!

Mitsubishi Motors Slovenija