Preživlja lepe čase

Aktualno

Leto je naokoli in sedaj tovarne preverjajo ali so dosegle zadane cilje, mednje sodi prav gotovo tudi Audi, ki mu glede na prejšnje leto gre prav dobro, napreduje. Do novembra so pri Audiju prodali kar…

Leto je naokoli in sedaj tovarne preverjajo ali so dosegle zadane cilje, mednje sodi prav gotovo tudi Audi, ki mu glede na prejšnje leto gre prav dobro, napreduje. Do novembra so pri Audiju prodali kar 767.000 avtomobilov, tako da bi si lahko malo odpočili, vendar si ne bodo, saj so predstavili športni paket S-line za njihovega prvega pravega SUV-a Audija Q7.

V letošnjem letu so povečali prodajo svojih vozil za 8,8 odstotka. Samo v novembru so prodali 69.700 Audijev, kar pa je v primerjavi z lanskim novembrom nižje za 2,0 odstotka. V zakup moramo vzeti, da so v istem obdobju lani na tržišče poslali nova modela A4 in A3 Sportback, ki sta dvignila prodajo. Na uspešnost podjetja je ponosen tudi Ralph Weyler, predsednik marketinga in prodaje pri družbi Audi AG: “Številke so še posebej razveseljive, ker nakazujejo rast tržnega deleža znamke Audi. V zahodni Evropi smo s 4,2% dosegli rekordni nivo za znamko Audi. Prav tako smo v Nemčiji za 0,4% boljši kot lani, naš tržni delež pa je sedaj 7,5 odstoten.

Dvig prodaje bo zagotovo dvignil tudi novi Audijev terenec oziroma SUV Q7, za katerega so že predstavili paket športne opreme S-line. Paket se deli na dve različni izvedbi, ki sta dobavljivi posamično ali kot kombinacija obeh. V “S line sports package plus” dobite svojega Q7 z športnimi nastavitvami podvozja, športnimi sedeži in 21-palčnimi kolesi. Še bolje bo novi Audi zgledal skupaj s paketom “S line exterior package”, ki vsebuje nemalo športnih dodatkov v potovalni kabini, ter zunanjimi pri katerih najbolje izstopajo športna platišča, stranski pragovi in športna odbijača.


Sorodne vsebine