Fordov trgovec leta 2013

Aktualno, Poslovno

V Fordovi pooblaščeni prodajni mreži je ponovno, že osmič, potekal izbor za Fordovega trgovca leta. Ta prestižni naslov je osvojilo podjetje Avtomarket Rebernik, d.o.o., iz Brezna na Koroškem. Podjetje dokazuje, da je na področju prodaje vozil, servisiranja in zadovoljstva kupcev na najboljši poti, saj je naslov osvojilo že sedmič. S svojim profesionalnim pristopom in urejenostjo […]

V Fordovi pooblaščeni prodajni mreži je ponovno, že osmič, potekal izbor za Fordovega trgovca leta. Ta prestižni naslov je osvojilo podjetje Avtomarket Rebernik, d.o.o., iz Brezna na Koroškem.

Podjetje dokazuje, da je na področju prodaje vozil, servisiranja in zadovoljstva kupcev na najboljši poti, saj je naslov osvojilo že sedmič. S svojim profesionalnim pristopom in urejenostjo prodajno servisnega centra po najvišjih standardih je predano družinsko podjetje pokazalo, kako se uspešno spopasti z vsemi poslovnimi izzivi.

Podjetje Avtomarket Rebernik nenehno vlaga v rast in razvoj. Postalo je tudi eden od petih Fordovih regionalnih centrov za poslovne uporabnike.

trgovec-leta-2013