Ford C-MAX je po DEKRA ‘Avto leta’

Aktualno

Ford C-MAX je v zadnjem poročilu o rabljenih avtomobilih organizacije DEKRA prejel naziv “Avto leta”. Prestižna nemška raziskava zanesljivosti je model C-MAX postavila na prvo mesto kot najzanesljivejšo kompaktno limuzino, Focusa pa je razglasila za najzanesljivejši kompaktni avtomobil. Fordovi modeli so tako v zadnjih treh letih prejeli kar 12 priznanj organizacije DEKRA, ki preučuje rabljena […]

Ford C-MAX je v zadnjem poročilu o rabljenih avtomobilih organizacije DEKRA prejel naziv “Avto leta”.

Prestižna nemška raziskava zanesljivosti je model C-MAX postavila na prvo mesto kot najzanesljivejšo kompaktno limuzino, Focusa pa je razglasila za najzanesljivejši kompaktni avtomobil.

Kaj menijo slovenski strokovnjaki o C-maxu si lahko preberte tudi na našem partnerskem portalu AvtoNasveti.com.

Kaj menijo slovenski strokovnjaki o C-maxu si lahko preberete tudi na našem partnerskem portalu AvtoNasveti.com.

Fordovi modeli so tako v zadnjih treh letih prejeli kar 12 priznanj organizacije DEKRA, ki preučuje rabljena vozila in v svojih poročilih zajame kar 15 milijonov pregledov vozil v času dveh let. 

“Fordova vozila morajo prestati izjemno zahtevno preverjanje trajnosti in trpežnosti, da lahko zagotovijo stalno visoko raven zanesljivosti – tudi v primeru skrajno zahtevne uporabe,” je povedala Barb Samardzich, podpredsednica za razvoj izdelkov pri Fordu Evropa. “DEKRA je izjemno spoštovana organizacija in zelo smo ponosni na priznanja, ki so nam jih podelili v svojem poročilu o rabljenih avtomobilih.” 

Ford C-MAX je s 97,7 dosegel izjemno vrednost indeksa okvar organizacije DEKRA (DFI) in si tako prislužil naziv “Avto leta” skupaj z BMW-jevim modelom Z4, ki je dosegel enako oceno. Na tretje mesto se je uvrstil Mercedes-Benz razreda E. Ford Focus se je z vrednostjo 97,3 zavihtel na prvo mesto v svoji kategoriji.