Dnevi gmrenja v Brnu (BMW RR Days 2016)

Motociklizem, Zanimivosti

BMW Motorrad Avstrija in BMW Motorrad Centralna in Južnovzhodna Evropa že petič organizirata »RR Days«. Dirkaški dogodek se bo letos odvil 18. in 19. maja na tradicionalni lokaciji, na dirkališču Automotodrom Brno na Češkem. Poleg vožnje z lastnim motorjem bo udeležencem na dirkališču, znanem po dirkah MotoGP in WSBK, omogočen preizkus motornega kolesa BMW S […]

BMW RR Days 2016 brno

BMW Motorrad Avstrija in BMW Motorrad Centralna in Južnovzhodna Evropa že petič organizirata »RR Days«. Dirkaški dogodek se bo letos odvil 18. in 19. maja na tradicionalni lokaciji, na dirkališču Automotodrom Brno na Češkem.

Poleg vožnje z lastnim motorjem bo udeležencem na dirkališču, znanem po dirkah MotoGP in WSBK, omogočen preizkus motornega kolesa BMW S 1000 RR. Tudi tokrat bo na dogodku prisoten posebni gost Troy Corser. Troy se bo na dirkališču vozil s svojim S 1000 RR in z nasveti pomagal udeležencem.

Cena za udeležbo je za en dan 159 oz. 170 €, odvisno od datuma prijave, za dva dni pa 295 oz. 320 €. Prijavnina vključuje pet 20-minutnih voženj na dirkališču s svojim motorjem, eno 20-minutno vožnjo z BMW S 1000 RR (odvisno od razpoložljivosti) ter hrano, pijačo in merjenje časa (polog za najem časomerilca se plača posebej).

Vstop na dirkališče je možen samo v primerni zaščitni opremi. Organizatorji priporočajo uporabo čelade z dvojnim D-obročkom, enodelnega usnjenega kombinezona s ščitniki, usnjenih rokavic in primernih čevljev, na lastno odgovornost pa je mogoče voziti tudi z običajno čelado ter motoristično jakno in hlačami s ščitniki.

Udeležba je mogoča z motornim kolesom katerekoli znamke.

Info >> bmw-rrdays.com.

Foto: www.flickr.com/photos/[email protected]/sets/72157653672983435