Najboljše konceptno vozilo ženevskega salona je …

Saloni, Zanimivosti

Ravno razkrit in že nagrajen, to je vozilo ki je bilo celemu svetu premierno predstavljeno na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi – DS E-Tense. Osvojil je nagrado Grand Prix radia RTL in revije Auto Plus v kategoriji “najboljše konceptno vozilo”. Po zmagi koncepta Divine DS na avtomobilskem salonu v Parizu leta 2014 ter zmagah vozila […]

Ravno razkrit in že nagrajen, to je vozilo ki je bilo celemu svetu premierno predstavljeno na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi – DS E-Tense. Osvojil je nagrado Grand Prix radia RTL in revije Auto Plus v kategoriji “najboljše konceptno vozilo”.

Po zmagi koncepta Divine DS na avtomobilskem salonu v Parizu leta 2014 ter zmagah vozila DS 5 in novega DS 4 na ženevskem in frankfurtskem salonu leta 2015 je zdaj prvo svojo trofejo zlahka osvojil še DS E-Tense z več kot 62 % glasovi, to je pravi rekord te velike nagrade “Grand Prix”. Nagrajena sta bila tudi Mazda RX-Vision in Volkswagen T-Cross Breeze vendar z veliko manj glasovi kot DS E-Tense.

DSE-Tense-zadaj

Ta dosežek je rezultat glasovanja bralcev, poslušalcev in uporabnikov spletnih strani omenjenih dveh medijev, ki so imeli petnajst dni priložnost izbirati svoje najbolj priljubljeno vozilo izmed okoli štirideset novih modelov, ki so se za nagrado potegovali v štirih različnih kategorijah. V petek so trofejo prevzeli Yves Bonnefont, generalni direktor DS, Eric Apode, podpredsednik in direktor produktov in poslovnega razvoja znamke DS, Thierry Métroz, direktor oblikovanja in člani ekipe tega projekta.