Citroën prejel nagrado "Best website award 2015"

Zanimivosti

Britanska revija “What Van ?”, vsako leto organizira prireditev, kjer nagradijo najboljše produkte, storitve in podjetja tega tržnega razreda, katerim uspe življenje narediti bolj enostavno in bolj varno. Citroën je osvojil “nagrado za najboljšo spletno stran leta 2015”. Za nagrade “What Van ? Awards”, ki štejejo za najbolj prestižne nazive tržnega razreda lahkih dostavnih vozil, se […]

Britanska revija “What Van ?”, vsako leto organizira prireditev, kjer nagradijo najboljše produkte, storitve in podjetja tega tržnega razreda, katerim uspe življenje narediti bolj enostavno in bolj varno. Citroën je osvojil “nagrado za najboljšo spletno stran leta 2015”.

Za nagrade “What Van ? Awards”, ki štejejo za najbolj prestižne nazive tržnega razreda lahkih dostavnih vozil, se potegujejo proizvajalci tega avtomobilskega sektorja v 13 različnih kategorijah.

nagrada-citroen

Žirija, ki jo sestavljajo strokovnjaki iz uredništva revije, je večglasno podprla zmago znamke Citroën v kategoriji ‘najboljša spletna stran leta 2015’:

V naši analizi spletnih ponudb je Citroën močno prednjačil pred ostalimi znamkami gospodarskih vozil, pri čemer velja še posebej omeniti enostavno uporabo njegovih storitev, njegov konfigurator in mobilno spletno stran, ki je daleč najboljša! Čestitke Citroënu, ki mu je uspelo ponuditi spletno mesto, ki kar se da najbolje ustreza potrebam tega trga in ki uspešno združuje dizajn in uporabnost,” je izjavil Paul Barker, založnik revije.