Novinar Erik Blatnik odslej v Hidrii

Poslovno

Z novim letom se Hidrii pridružuje nekdanji gospodarski novinar Erik Blatnik.V svoji dosedanji novinarski karieri je delal za različne medije. Svojo poklicno pot je začel na Radiu Triglav, skoraj 10 let poročal za TV Slovenijo (Dnevnik, Odmevi), nazadnje pa v dnevnoinformativni oddaji Danes na Planet TV. Erik Blatnik si je pri 12-letnem novinarskem delu pridobil […]

Z novim letom se Hidrii pridružuje nekdanji gospodarski novinar Erik Blatnik.V svoji dosedanji novinarski karieri je delal za različne medije. Svojo poklicno pot je začel na Radiu Triglav, skoraj 10 let poročal za TV Slovenijo (Dnevnik, Odmevi), nazadnje pa v dnevnoinformativni oddaji Danes na Planet TV.

Erik Blatnik si je pri 12-letnem novinarskem delu pridobil dragocene izkušnje s področja komuniciranja in podajanja različnih vsebin, na razumljiv in privlačen način. Hidrii bo s svojimi znanji pomagal tako na področju internega komuniciranja, marketinga kakor tudi na področju komuniciranja z javnostmi ter promociji in krepitvi ugleda najinovativnejšega evropskega podjetja, ter skupaj s sodelavci uresničeval ambiciozen načrt, postopno povečanje prodaje v prihodnjih 5 letih na 350 milijonov evrov.

hidria-in-john-deere