Branjenje naslova se za Premrla in Ošlaja pričenja v Vipavski dolini

Aktualno, Avtomobilizem, Reli, Slovenija, Šport, Top

Za Grego Premrla, Vilija Ošlaja in ostale člane ekipe Unikatoy racing se pričenja sezona 2018. Njihov prvi tekmovalni preizkus bo predstavljal uvodni reli letošnjega slovenskega državnega prvenstva, ki bo potekal v Vipavski dolini. Ponovno se obeta spektakel Rally Vipavska dolina, ki bo letos potekal osmič, velja med slovenskimi ljubitelji relija za enega najbolj priljubljenih in […]

Za Grego Premrla, Vilija Ošlaja in ostale člane ekipe Unikatoy racing se pričenja sezona 2018. Njihov prvi tekmovalni preizkus bo predstavljal uvodni reli letošnjega slovenskega državnega prvenstva, ki bo potekal v Vipavski dolini.

Ponovno se obeta spektakel

Rally Vipavska dolina, ki bo letos potekal osmič, velja med slovenskimi ljubitelji relija za enega najbolj priljubljenih in najbolj množično obiskanih. Znamenite žabeljske ride, ali pa slikovita hitrostna preizkušnja na Predmejo za gledalce nudijo spektakularne prizore, dirkačem pa še dodatno dvigajo nivo adrenalina.

Vip-1516

Želja je ubranitev naslova v diviziji 2

Ob Premrlu bo letos ponovno sedel eden najizkušenejših slovenskih sovoznikov – Vili Ošlaj, s katerim sta lani osvojila naslov državnih prvakov v diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva. Ubranitev slednjega je ob dejstvu, da bo posadka Unikatoy racinga tudi letos nastopala z istim dirkalnikom (Citroenom DS3 R3T), po besedah ekipe edini logičen tekmovalni cilj.

Vip-1888

Grega Premrl: “Vipavska dolina je reli, ki ga dirkači zelo nestrpno pričakujemo. Poleg tega, da damo prvič v sezoni karte na mizo, gre tudi za prireditev, ki jo zaznamujejo glasna publika in atraktivne hitrostne preizkušnje. Z ekipo smo se dobro pripravili, saj želimo tudi letos vsi skupaj storiti korak naprej. Šli bomo na polno!”

Vip-2614

8. Rally Vipavska dolina se bo pričel v petek, 20. aprila, zaključil pa v soboto, 21. aprila. Premrl in Ošlaj bosta nastopala s startno številko 9.