13 občin s prikazovalniki hitrosti

Aktualno

Podjetje Goodyear Dunlop Sava Tires d. o. o. je v sodelovanju z Agencijo za varnost v prometu RS izbralo 13 občin, v katerih bodo nameščeni prikazovalniki hitrosti »Vi vozite«. Slednji bodo poskrbeli za večjo varnost na cesti. Podjetje Goodyear Dunlop Sava Tires…

Podjetje Goodyear Dunlop Sava Tires d. o. o. je v sodelovanju z Agencijo za varnost v prometu RS izbralo 13 občin, v katerih bodo nameščeni prikazovalniki hitrosti »Vi vozite«. Slednji bodo poskrbeli za večjo varnost na cesti. 

 
86282048-CF00-11E0-A208-B53D66B94067Podjetje Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. želi prispevati k bolj strpni vožnji in večji varnosti udeležencev v prometu. Prav zato je letošnjega julija v sodelovanju z Agencijo za varnost v prometu RS pripravilo razpis za namestitev prikazovalnikov  ‘Vi vozite’, katerih namen je povečanje varnosti otrok na poti v vrtec ali šolo. Komisija je trinajst občin izbrala na podlagi kriterijev navedenih v razpisni dokumentaciji, dodatno pa je upoštevala še stopnjo prometne varnosti po regijah. Občine, ki bodo v času med septembrom in decembrom 2011 pridobile prikazovalnike hitrosti ‘Vi vozite’ v skupni vrednosti 45.000 eur so naslednje: Gorenja vas, Horjul, Maribor, Ormož, Radlje ob Dravi, Sevnica, Sv. Jurij ob Ščavnici, Šenčur, Šentjernej, Škofja Loka, Vodice, Vojnik, Žirovnica. 
 
S projektom dodelitve prikazovalnikov ‘Vi vozite’ bo podjetje Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. nadaljevalo tudi v prihodnjem letu, saj želi še naprej vlagati v izboljšanje varnosti v cestnem prometu. 
 
Več o projektu in razpisno dokumentacijo najdete na spletni strani www.ambasador-varnosti.si.