Zmagovalne stopničke za Avea

Aktualno

Chevrolet Aveo, ki je na evropskih trgih na voljo od poletja 2011, je osvojil tretje mesto na tekmovanju Autobest za "najboljši nakup". Aveo je dobil 744 točk s strani žirije, ki so jo sestavljali vodilni novinarji iz 15 držav srednje in vzhodne Evrope…

Chevrolet Aveo, ki je na evropskih trgih na voljo od poletja 2011, je osvojil tretje mesto na tekmovanju Autobest za “najboljši nakup”. Zmagala je Hyundai Elantra!

 
AF18CEDA-307B-11E1-93B5-898366B94067Aveo je dobil 744 točk s strani žirije, ki so jo sestavljali vodilni novinarji iz 15 držav srednje in vzhodne Evrope. Novi Aveo se je uvrstil na tretje mesto, za Hyundai Elantro (839 točk) in Ford Focus (758 točk).
 
Člani žirije pri ocenjevanju upoštevajo 13 kriterijev, vključno z dizajnom, tehničnimi značilnostm kot so upravljanje vozila, poraba, prostornost in vpliv na okolje. Prav tako upoštevajo številne dejavnike, ki so posebej pomembni v srednji in vzhodni Evropi, vključno s široko distribucijsko mrežo in lahko dostopnostjo nadomestnih delov in dodatne opreme.
 
“Aveo je odličen avtomobil s športnim, mladostnim zunanjim dizajnom ter s stilsko ter praktično potniško kabino. Ponuja vrhunsko vrednost za denar, izjemno varnost in impresivno ekonomičnost porabe goriva,” je povedal Wayne Brannon, predsednik in generalni direktor Chevrolet Europe.