Dva milijona vozil z Blue&Me

Aktualno

Minuli teden je bilo srečni lastnici predano dvomilijonto vozilo, opremljeno s sistemom Blue&MeTM. Gre za prostoročni sistem komuniciranja, informiranja in razvedrila, ki je nastal v sodelovanju Fiat Group Automobiles in Microsofta. Arianna…

Minuli teden je bilo srečni lastnici predano dvomilijonto vozilo, opremljeno s sistemom Blue&Me. Gre za prostoročni sistem komuniciranja, informiranja in razvedrila, ki je nastal v sodelovanju s Fiatom in Microsoftom.

C753EB28-2FBE-11E1-94D2-898366B94067Arianna Binello je svoj Fiat 500 1.2 Lounge z 51 kW (69 KM) prevzela v Mirafiori Motor Village, največjem razstavno – prodajnem avtomobilskem centru v Evropi.

Sistem Blue&Me, prejemnik prestižnih mednarodnih nagrad, združuje funkcijo prostoročnega telefoniranja z vmesnikom Bluetooth, napredno prepoznavanje glasu, USB vhod in Aux in, MP3 predvajalnik in možnost poslušanja prejetih SMS sporočil. Fiat in Microsoft (s sistemom Windows Mobile for Automotive) ob podpori Magneti Marelli ponujajo osnovo, ki jo je mogoče nadgraditi za večino mobilnih telefonov, predvajalnikov glasbe in drugih tovrstnih naprav. Prinaša dragoceno možnost nenehnega spremljanja inovacij na trgu in posledično združljivost s sistemom v avtomobilu.