Začetek trženja vozila DS 4S

Novosti, Saloni

Avtomobilski salon v Pekingu bo naslednja dva tedna v znamenju prodajnega lansiranja novega modela znamke DS, ki bo ekskluzivno na voljo za kitajski trg. Premium limuzina DS 4S, ki je bila zasnovana v Franciji in jo bodo proizvajali v tovarni Shenzhen, je kot pristen izraz tehnologije in prefinjenosti glavni adut znamke DS pri njeni ofenzivi v […]

Avtomobilski salon v Pekingu bo naslednja dva tedna v znamenju prodajnega lansiranja novega modela znamke DS, ki bo ekskluzivno na voljo za kitajski trg. Premium limuzina DS 4S, ki je bila zasnovana v Franciji in jo bodo proizvajali v tovarni Shenzhen, je kot pristen izraz tehnologije in prefinjenosti glavni adut znamke DS pri njeni ofenzivi v segmentu kompaktnih vozil. 

Na 700 m² velikem razstavnem prostoru, ki bo popolnoma v znamenju znamke DS, bodo imeli ljubitelji in novinarji priložnost občudovati prefinjenost in tehnologijo, ki sta značilni znak modelov znamke DS. Salon v Pekingu, ki ga strastni privrženci avtomobilov nikakor ne smejo zamuditi, bo v znamenju prodajnega lansiranja novega modela znamke DS, kompaktne premium limuzine DS 4S, ki je namenjena izključno kitajskemu trgu. S tako obogateno ponudbo bo DS pridobila najboljše adute za zadovoljitev zahtev kitajskih voznikov. Najnovejši ekskluzivni model izraža prefinjenost, dinamičnost in udobje, ki so značilni za vsako vozilo DS. Obiskovalci bodo imeli možnost občudovati model DS 4S v čudoviti rdeči barvi Dark Fire in pa tudi vozila DS 6, DS 5LS ter DS 5 v ekskluzivni barvi Gold Mat. Razstavni prostor DS bo kot pravi odraz bogate dediščine in avantgardne tradicije blagovne znamke gostil tudi originalni model DS 21 v veličastnem rdečem odtenku.

ds4-zadaj-kitajska

V notranjosti vozila pride eleganca do pravega pomena besede prek oblazinjenja, kar velja tako za kakovostno izbrane surovine kot tudi za ekskluzivno končno obdelavo DS. Celotna armaturna plošča je ročno prekrita z usnjem v pravem duhu pariških rokodelcev prestižnih izdelkov. Enako velja tudi za plošče vrat. Oblazinjenje sedežev je iz usnja kakovosti paščka zapestne ure, kar predstavlja pravo inovacijo in je ekskluzivnost znamke DS že od njenega nastanka.

To podobo prefinjenosti in skrbne izdelave podrobnosti dodatno poudari še usnje v rdeči barvi. In nenazadnje je zahvaljujoč znamkinim prizadevanjem na področju povezljivosti tudi DS 4S pridobil tehnologijo DS CONNECT (24 razpoložljivih funkcij: navigacijski sistem, varnost, življenjski stil, komuniciranje itd.).