Za lažjo navigacijo: Advance serija 2014

Zanimivosti

Garmin predstavlja novo 5”, 6″ in 7″ serijo cestnih navigacij, elegantnih, občutljivih na več dotikov, s kartografijo z doživljenskimi posodobitvami in prometnimi informacijami. Tega boste veseli vsi, ki preživite precej časa v avtomobilu. Na voljo je upravljanje navigacije z glasom pri izbranih modelih, tako bodo vaše roke lahko na volanu. Tehnologija Bluetooth® omogoča prostoročno telefoniranje. Vodenje po zapletenih križiščih […]

Garmin predstavlja novo 5”, 6″ in 7″ serijo cestnih navigacij, elegantnih, občutljivih na več dotikov, s kartografijo z doživljenskimi posodobitvami in prometnimi informacijami. Tega boste veseli vsi, ki preživite precej časa v avtomobilu.

Na voljo je upravljanje navigacije z glasom pri izbranih modelih, tako bodo vaše roke lahko na volanu. Tehnologija Bluetooth® omogoča prostoročno telefoniranje. Vodenje po zapletenih križiščih bo enostavnejše. Izgovorjava Garmin Real Directions™ vas vodi kot prijatelj z uporabo znamenitosti in semaforjev. Foursquare® vam pomaga najti novo in zanimivo restavracijo, trgovino in drugo.

novi-garmini