V kino prihaja Ledena doba 4

Aktualno

Po tem, ko je poplavilo njihovo celino se prijatelji Manny, Diego in Sid odpravijo novim dogodivščinam naproti. Med raziskovanjem novega sveta uporabljajo ledeno goro kot ladjo in srečujejo različna morska bitja in gredo celo v boj s pirati.

Naši ledenodobni filmski znanci se že pripravljajo na nove pustolovščine v četrtem delu Ledene dobe.

 
01DFBD68-C5A0-11E1-8369-281566B94067Po tem, ko je poplavilo njihovo celino se prijatelji Manny, Diego in Sid odpravijo novim dogodivščinam naproti. Med raziskovanjem novega sveta uporabljajo ledeno goro kot ladjo in srečujejo različna morska bitja in gredo celo v boj s pirati.
 
Kot eden izmed partnerjev pri tem projektu sodeluje tudi Peugeot. Seveda so se v ta projekt z veseljem odzvali tudi v Sloveniji.
 
Uradna premiera filma bo v sredo, 4. julija, s pričetkom ob 18:00 uri v ljubljanskem Koloseju, v dvorani Xpad.
 
Pred samo projekcijo, ob 17:40 uri pa se bodo z voziloma Peugeot 5008 in 508 RXH na prizorišče pripeljali igralci, ki so sinhronizirali film v slovenščino in sicer Jernej Kuntner, Sebastjan Cavazza, Kataya, Tilen Artač in Jure Mastnak.
 
Glavni liki in naši igralci se bodo tako pomešali med obiskovalce ter se z njimi pozabavali do pričetka predvajanja filma ter istočasno razdelili nagrade vseh sponzorjev.