Svetovni premieri modela T-Cross Breeze in novega up!

Novosti, Saloni

Na ženevskem avtomobilskem salonu je proizvajalec iz nemškega Wolfsburga predstavil dve svetovni premieri, ki sta usmerjeni v prihodnost mobilnosti. Prva je vznemirljiva študija kabrioletskega modela T-Cross Breeze, ki označuje začetek široko zastavljene ofenzive športnih terencev. Druga pa je novi up!, ki bo uporabnike navdušil s številnimi inovativnimi rešitvami. Potem ko je Volkswagen na sejmu zabavne […]

Na ženevskem avtomobilskem salonu je proizvajalec iz nemškega Wolfsburga predstavil dve svetovni premieri, ki sta usmerjeni v prihodnost mobilnosti. Prva je vznemirljiva študija kabrioletskega modela T-Cross Breeze, ki označuje začetek široko zastavljene ofenzive športnih terencev. Druga pa je novi up!, ki bo uporabnike navdušil s številnimi inovativnimi rešitvami.

Potem ko je Volkswagen na sejmu zabavne in uporabne elektronike (CES) v Las Vegasu/ZDA javnost navdušil s študijo BUDD-e, bo tudi v Ženevi obiskovalce presenetil s trendovskim konceptnim modelom. T-Cross Breeze je najbolj kompakten športni terenec, ki ga bo Volkswagen vključil v svojo ponudbo. Gre za prvi kabrioletski SUV v tem avtomobilskem razredu, ki je cenovno dostopen in ki s povišanim sedežnim položajem zagotavlja optimalno preglednost. Tako kot BUDD-e tudi T-Cross Breeze v konceptu upravljanja skoraj nima stikal. Dr. Herbert Diess, predsednik uprave znamke Volkswagen, je povedal:

Leto 2016 bo za Volkswagen leto novega začetka. T-Cross kot prvi nakazuje, v katero smer bo šel razvoj novih Volkswagnovih modelov. Še posebej bomo močno povečali našo ponudbo športnih terencev, tako da bomo v prihodnje v vseh ključnih segmentih prisotni tudi z modelom SUV.”

https://www.youtube.com/watch?v=ZGANqXXYa6o&feature=youtu.be

Segment malih avtomobilov bo poživila tudi nova generacija modela up!

Ponudba možnih pogonov zanj je resnično vredna občudovanja: od zmogljivih bencinskih motorjev preko učinkovitega pogona na zemeljski plin do električnega pogona – novi up! za vsakega kupca ponuja ustrezno vrsto motorja. Za maksimalni užitek v vožnji bo poskrbela najzmogljivejša različica TSI z močjo 66 kW (90 KM). Ponudba vključuje tri linije opreme, posebni model cross in prostorno dostavno izvedbo load up!, seveda pa velja omeniti tudi številne možnosti individualnega izbora opreme.

Novi up! lahko oboga­tite z novimi zunanjimi barvami, sedežnim oblazinjenjem in trendovskimi izvedbami armaturne plošče ter z modernimi dizajni dekorativnih nalepk.

novi-up

Med novosti spada tudi integracija pametnega telefona, s pomočjo aplikacije se pametni telefon poveže z vozilom, tako da dobimo potovalni računalnik, navigacijski sistem in glasbeni predvajalnik v enem.

Za ljubitelje odličnega zvoka je Volkswagen v sodelovanju z ameriškim specialistom za avdiosisteme BeatsAudio™ pripravil posebno izvedbo “up! beats”. To bo resnično kul trendovski model, njegov prestižni avdiosistem z močjo 300 W in skupno sedmimi zvočniki (dvema visokotonskima, dvema širokopasovnima, dvema nizkotonskima in enim globokotonskim) obeta izjemno doživetje zvoka.