Volkswagen se predstavlja s prenovljenim up!

Novosti, Saloni

Nastop znamke Volkswagen na letošnjem ženevskem avtomobilskem salonu bosta zaznamovala dva modela, prva novost je nova generacija poskočnega mestnega malčka up!, ki bo na trg kmalu prišel s pestro ponudbo različic in izboljšano integracijo pametnega telefona. Kot drugo novost pa proizvajalec iz nemškega Wolfsburga predstavlja zanimivo študijo, ki bo kot trendovski, cenovno dostopen SUV poživila ponudbo […]

Nastop znamke Volkswagen na letošnjem ženevskem avtomobilskem salonu bosta zaznamovala dva modela, prva novost je nova generacija poskočnega mestnega malčka up!, ki bo na trg kmalu prišel s pestro ponudbo različic in izboljšano integracijo pametnega telefona. Kot drugo novost pa proizvajalec iz nemškega Wolfsburga predstavlja zanimivo študijo, ki bo kot trendovski, cenovno dostopen SUV poživila ponudbo v razredu kompaktnih modelov.

Bodisi zmogljivi bencinski motorji, učinkovit pogon na zemeljski plin ali inovativni električni pogon, novi up! z vidika različnih možnosti pogona izpolni (baje) domala vsako željo. Poleg tega velja omeniti številne možne različice, tri nivoje opreme, izvedbo cross in prostorni, 2-sedežni model load up!, nove zunanje barve, nove vrste tekstilnega oblazinjenja, armaturne plošče in dizajne dekorativnih folij, s katerimi bo vsak up! dobil svoj individualni značaj. Torej vse po meri trendovskih ljudi.

Novost je tudi integracija pametnega telefona, ki s Volkswagnovo aplikacijo omogoča dostop do navigacije, glasbe in podatkov o vozilu. Poleg tega bo Volkswagen kupcem ponudil tudi model “up! beats” s 300-wattnim avdiosistemom priznanega ameriškega proizvajalca BeatsAudio™.

Začetek široko zastavljene ofenzive športno-terenskih modelov pa oznanja trendovska študija, ki je sinonim za nov življenjski občutek oz. avto, ki ga odlikuje visoka funkcionalnost za vsakodnevno rabo. Volkswagen nam z njim predstavlja realistično podobo povsem nove modelske serije in obenem bodočega serijskega modela. Njegov koncept upravljanja skoraj ne vključuje stikal in se s tem konceptualno navezuje na študijo BUDD-e, ki je navdušila mednarodno javnost na sejmu CES v Las Vegasu.