Renault in Dacia bosta predstavila novosti

Novosti, Saloni

Mednarodni avtomobilski salon Mondial De L’Automobile Paris 2016 bosta od 1. do 16. oktobra Renault in Dacia izkoristila za predstavitev oblikovnih sprememb, Renault pa bo ob tem s konceptnim avtomobilom napovedal tudi novo generacijo avtomobilskega oblikovanja za prihodnost. Mondial bo obenem prizorišče evropske premiere novega Koleosa. Koleos in Koleos Initiale Paris. Renault bo na pariškem […]

Mednarodni avtomobilski salon Mondial De L’Automobile Paris 2016 bosta od 1. do 16. oktobra Renault in Dacia izkoristila za predstavitev oblikovnih sprememb, Renault pa bo ob tem s konceptnim avtomobilom napovedal tudi novo generacijo avtomobilskega oblikovanja za prihodnost. Mondial bo obenem prizorišče evropske premiere novega Koleosa.

Koleos in Koleos Initiale Paris.

Renault bo na pariškem Mondialu v Evropo prvič pripeljal novega Koleosa Initiale Paris, najboljšo različico tega modela, ki prihaja na evropske trge od pomladi 2017 naprej. Novi Koleos, ki je bil prvič predstavljen na avtomobilskem salonu v Beijingu aprila 2016, zaokrožuje Renaultovo ponudbo vozil višjega segmenta. Koleos združuje robustnost križancev z eleganco limuzin. Ta križanec iz D-segmenta združuje vse tradicionalne funkcije, pričakovane v tem segment, obenem pa dodaja Renaultovo znanje o udobju in praktičnosti.

Pet novih modelov na sejmu mondial de l’automobile paris 2016

Na pariškem Mondialu bo Renault svoj nastop zaznamoval z zaključkom serije prenov in širitve svojih modelov v zadnjih štirih letih. 11 novih modelov in 15 prenovljenih je inventura teh štirih let, ki jih zaključujejo novi Koleos, novi Grand Scenic, novi Megane GrandCoupe, prenovljeni Clio in poltovornjak Alaskan.

Od lansiranja novega Clia v letu 2012 je Renault popolnoma prenovil in razširil svojo ponudbo. Renault tako ni samo najmočnejša francoska avtomobilska znamka na svetu, ampak je postal tudi znamka z najmlajšo ponudbo vozil v Evropi.

Konceptno vozilo v renaultovem stilu

Konceptno vozilo Renault, ki bo razkrito 29. septembra, oznanja začetek novega cikla Renaultovega avtomobilskega oblikovanja. To vozilo raziskuje elemente, ki bodo navdihovali prihajajoče Renaultove modele prihodnosti. Napoveduje, kakšna bo morda mobilnost prihodnosti in izkazuje strast, povezano z avtomobili.

Jedro Daciine ponudbe zdaj s še bolj privlačnim dizajnom

Mondial de l’Automobile Paris 2016 je prava priložnost, da Dacia razkrije spremembe, ki jih uveljavlja v svojo ponudbo. Novi Sandero, Sandero Stepway, Logan in Logan MCV postajajo privlačnejši kot kadarkoli doslej, a ohranjajo svojo cenovno prednost.

nova-dacia-2016