Prva ekipa že na poti

Aktualno, Zanimivosti

V skladu z novim sloganom: »Tvoj čas, tvoja pravila!« je Itak prvi ekipi Itakovcev omogočil, da se poda na »road trip« z znamenitim retro kombijem – Itak VEN-om, z načrtom potovanja, ki so ga pripravili sami. Med več kot 400 prijavljenimi predlogi za sanjsko popotovanje smo izbrali štiri ekipe mladih, ki bodo potovale po Evropi – prva ekipa je že na poti.

Na nepozabni road trip so se fantje dobro pripravili in založili s prtljago.

V skladu z novim sloganom: »Tvoj čas, tvoja pravila!« je Itak prvi ekipi Itakovcev omogočil, da se poda na »road trip« z znamenitim retro kombijem – Itak VEN-om, z načrtom potovanja, ki so ga pripravili sami. Med več kot 400 prijavljenimi predlogi za sanjsko popotovanje smo izbrali štiri ekipe mladih, ki bodo potovale po Evropi – prva ekipa je že na poti. Pet fantov je danes zjutraj krenilo proti Švici od tam naprej pa so namenjeni čez Francijo na Korziko. Z Itak VEN-om bodo v dveh tednih prevozili slabih 3000 kilometrov.

 Še zadnji napotki Itak mehanika glede uporabe Itak VEN-a pred štartom.

Še zadnji napotki Itak mehanika glede uporabe Itak VEN-a pred štartom.

Po petih tednih prenove, v okviru katere je Itak VEN doživel popolno stilsko preobrazbo s pomočjo Itak mehanikov in predlogov Itakovcev prek ven.itak.si, je kombi nared, prva ekipa petih fantov se je že podala na nepozabno doživetje. Za njimi se bodo na pot podale še tri ekipe, ki si bodo ključe Itak Vena podajale vse do začetka oktobra. Potovanje so si z najboljšimi opisi svojih načrtovanih poti priborili v konkurenci kar 286 ekip mladih, ki so prijavile več kot 400 različnih načrtov potovanj.

Prva ekipa, Nace, Vid, Borut, Miha in Jani, so se na pot odpravili danes zjutraj. Itak VEN so dodobra založili s prtljago, v načrtu pa imajo skok v Švico, nato pa se bodo obrnili proti jugu in se preko Provanse podali na Korziko. Pot jih bo nato vodila skozi Toskano nazaj v Slovenijo, kamor se bodo vrnili po 14 dneh dogodivščin. Njihovo pot boste lahko s pomočjo reporterja, ki si na projektu prek Itak del nabira pomembne delovne izkušnje, vseskozi spremljali na spletni strani ven.itak.si in na Itak Plejsu.

Na nepozabni road trip so se fantje dobro pripravili in založili s prtljago.

Na nepozabni road trip so se fantje dobro pripravili in založili s prtljago.