Peugeot 208 Ice Velvet: Omejena serija

Aktualno, Novosti

Še pred lansiranjem Peugeot predpremierno predstavlja omejeno serijo modela 208. Satenasta barva, pripravljena za to zelo omejeno serijo, daje modelu 208 prikladno ime: 208 Ice Velvet. Avtomobil bo imel bogato in edinstveno opremo…

Še pred lansiranjem Peugeot predpremierno predstavlja omejeno serijo modela 208.

 
891F1F1A-3B78-11E1-917A-898366B94067Le 650 avtomobilov bo na voljo v 18 evropskih državah; Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka, Danska, Estonija, Francija, Italija, Luxemburg, Nemčija, Nizozemska, Poljska, Portugalska, Slovaška, Slovenija, Španija, Švica in Velika Britanija. Točno 208 trivratnih izvedenk bo namenjenih Franciji, medtem ko slovenskim kupcem pet. 
 
Satenasta barva, pripravljena za to zelo omejeno serijo, daje modelu 208 prikladno ime: 208 Ice Velvet. Avtomobil bo imel bogato in edinstveno opremo, ki poudarja tako čutni vidik kot tehnično dovršenost.  
 
Barva se naravno ujema s kromiranimi detajli karoserije (mreža pokrova hladilnika, ohišje meglenk in panoramske steklene strehe ter stranska ogledala so v temni krom barvi; izpušna cev in okenski okvirji v svetli krom barvi). Platišča so 17 palčnimi »Technical grey«.
 
Tehnološko dovršena oprema še posebej poudarja ta avtomobil. Veliki zaslon na dotik, satelitski navigacijski sistem, prednje LED luči, samodejna klimatska naprava, panoramska steklena streha z modrimi usmerjevalnimi lučkami. Notranjost je opremljena s Peugeot Techno TEP opremo. Volan je prevlečen z usnjem. 
 
208 Ice Velvet bo na voljo z bencinskim motorjem 1,6 VTi 88 Kw s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom ali dizelskim 1,6 e-HDi 84 Kw s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom s prestavno ročico v satenasti krom barvi.