Otvoritev poligona varne vožnje na Racelandu

Aktualno

Minuli petek, 23. septembra 2011, je v krški Vrbini kartodrom Raceland praznoval že peti rojstni dan. Hkrati pa je družina Staut, ki kartodrom ves čas nadgrajuje, odprla še Center varne vožnje, ki je prvi v tem koncu Slovenije. V centru si bodo lahko svoje znanje…

Minuli petek, 23. septembra 2011, je v krški Vrbini kartodrom Raceland praznoval že peti rojstni dan. Hkrati pa je družina Staut, ki kartodrom ves čas nadgrajuje, odprla še Center varne vožnje, ki je prvi v tem koncu Slovenije.

112B6172-EAAF-11E0-AB87-F48865B94067V centru si bodo lahko svoje znanje pridobili vozniki začetniki v avtošoli, kakor tudi tisti, ki morajo opraviti tečaj varne vožnje, da se jim glede na novo zakonodajo izbrišejo pridobljene kazenske točke. Namenjen pa je še vsem tistim, ki se s svojimi vozili bodisi z kategorijo A ali B želijo preizkusiti, kakšne so zmogljivosti njihovih vozil in lastne sposobnosti na poligonu ob spremstvu izkušenih inštruktorjev.

Glavno besedo pri otvoritvi je imel direktor Tomo Staut, medtem ko so usposobljeni inštruktorji vodili predstavitev na poligonu, ki ga je odprl priljubljeni krški župan Franc Bogovič. Več o kartodromu in po novem centru varne vožnje na www.raceland.si.