Opel FlexCare Premium jamstvo

Aktualno

Kupci Oplovih vozil sedaj ob nakupu novega vozila poleg 2-letne tovarniške garancije deležni še dodatnega 2-letnega jamstva. Opel je namreč pripravil skrbno načrtovan program paketa storitev Opel FlexCare, s katerim želi poudariti prepričanost v kakovost svojih vozil. Oplovo FlexCare Premium jamstvo se navezuje na dele vozila v trajanju dve leti po izteku 2-letne tovarniške garancije ali skupno […]

Kupci Oplovih vozil sedaj ob nakupu novega vozila poleg 2-letne tovarniške garancije deležni še dodatnega 2-letnega jamstva. Opel je namreč pripravil skrbno načrtovan program paketa storitev Opel FlexCare, s katerim želi poudariti prepričanost v kakovost svojih vozil.

Oplovo FlexCare Premium jamstvo se navezuje na dele vozila v trajanju dve leti po izteku 2-letne tovarniške garancije ali skupno prevoženih 120.000 km, oziroma kar nastopi prej, ter vsebuje brezplačna popravila in zamenjavo originalnih nadomestnih delov s strani pooblaščenih Oplovih serviserjev.

Opel-Astra-288952

Opel FlexCare paket vključuje tudi dodatno obdobje storitve Opel pomoč na cesti (Opel Assistance), ki tako skupno velja štiri leta oziroma 120.000 km (kar nastopi prej). V primeru nenadne okvare avtomobila, ne glede na cilj potovanja Opel Assistance, nudi pomoč na cesti, vleko, najem avtomobila, namestitev v hotelu, nadaljevanje poti z vlakom ali letalom kar 24 ur na dan, v več kot 40 evropskih državah.

Več informacij o Opel FlexCare Premium jamstvu in Opel pomoči na cesti najdete na Oplovi spletni strani: www.opel.si.