Za dirkat

Aktualno, Novosti

Peugeot se je po predstavitvi novega serijskega modela 207 pripravil na novo predstavitev. V Ženevi bodo postavili na ogled dirkaško različico dvesto sedmice, ki je pripravljena po pravilniku Super 2000. Za isti pravilnik je pripravljen…

Peugeot se je po predstavitvi novega serijskega modela 207 pripravil na novo predstavitev. V Ženevi bodo postavili na ogled dirkaško različico dvesto sedmice, ki je pripravljena po pravilniku Super 2000. Za isti pravilnik je pripravljen tudi novi Fiat Grande Punto. 207 RCup hkrati tudi najavlja, kakšna bo športna izvedenka 207-ice.

Slike povedo vse! Mali avtomobilček kar poka po šivih, tako je “nabildan”. Na zadku sramežljivo štrlijo izpod zajetnega odbijača štiri izpušne cevi. 207 RCup je postavljen na osemnajst palčna kolesa (235/40). V notranjosti je seveda vgrajena varnostna kletka.

Vrstni štirivaljnik s prostornino dveh litrov zmore 280 konjskih moči (209 kW). Podatkov o navoru niso posredovali, se pa kazalec obratov zavrti vse tja do 8500. pogon je speljan na vsa štiri kolesa.


Sorodne vsebine