Novo doma: Mini invazija

Aktualno, Novo doma, Top

Prestolnico je zajela prava Mini Invazija. V Slovenijo so prišli trije novi modeli Mini – Countryman, novi Mini in novi 5 vratni Mini.  V Ljubljani 7. in 8. oktobra rohnijo motorji novih vozil blagovne znamke MINI. V Sloveniji se je namreč ustavil MINI Urban Thrill, dogodek, ki nudi edinstveno možnost preizkušanja MINI avtomobilov na poligonu. Predpremierno […]

Prestolnico je zajela prava Mini Invazija. V Slovenijo so prišli trije novi modeli Mini – Countryman, novi Mini in novi 5 vratni Mini. 

V Ljubljani 7. in 8. oktobra rohnijo motorji novih vozil blagovne znamke MINI. V Sloveniji se je namreč ustavil MINI Urban Thrill, dogodek, ki nudi edinstveno možnost preizkušanja MINI avtomobilov na poligonu. Predpremierno je predstavljen tudi novi petvratni MINI, ki konec oktobra prihaja v salone pooblaščenih prodajalcev MINI.

Znamka MINI vedno poskrbi za vznemirjenje. Dogodek »MINI Urban Thrill« je v slovenski prestolnici tokrat poskrbel za urbano vznemirjenje. Na dogodku MINI Slovenija skupaj s pooblaščenimi trgovci MINI predstavlja najnovejše modele MINI: novi trivratni MINI, MINI Countryman in MINI Paceman. Z vsemi novimi modeli so možne testne vožnje na posebenem MINI poligonu, kjer se vozniki soočajo z različnimi voznimi situacijami. Tako lahko vozijo slalom okoli postavljenih stebričkov, pospešujejo, zavirajo ob nenadni oviri na cesti ter se preizkušajo v vožnji čez rampo in sposobnostih parkiranja.

Za glasbeno podlago na dogodku je poskrbel posebni DJ.  Vozilo MINI Disco Clubman je kar disko v malem. Tokrat prvič gostuje v Sloveniji.

Poleg tega udeležence čakajo številne dodatne zanimivosti. Kako prostoren je novi MINI Countryman lahko preverijo v nagradni igri na čas. Predstavljeni so tudi izdelki iz MINI Lifestyle kolekcije.

Poleg tega udeležence čakajo številne dodatne zanimivosti. Kako prostoren je novi MINI Countryman lahko preverijo v nagradni igri na čas. Predstavljeni so tudi izdelki iz MINI Lifestyle kolekcije.

Novi trivratni MINI.

Novi MINI prenaša željo svojega predhodnika, in sicer ostati vodilni original v premium segmentu majhnih avtomobilov. Svoj izjemni položaj podpira z znatnim napredkom na vseh področjih, ki se nanašajo na užitek v vožnji, kakovost in individualni slog. Evolucijska izpopolnitev njegove oblike kaže bolj zrel značaj novega modela, ki se odraža v znatni optimizaciji kakovosti prostora, varnosti, opreme, materialov in laka karoserije, prav tako pa tudi v športnosti in voznem udobju. Povečanje obsega izdelka, ki se kaže v novi izdaji vozila MINI, izhaja neposredno iz izjemne strokovnosti razvojnega področja BMW Group in prevzema obširnejšo obliko kot kdaj koli prej v zgodovini blagovne znamke. Nova generacija motorjev povečuje užitek v vožnji in učinkovitost, prav tako pa je na voljo tudi povečan izbor inovativnih sistemov za pomoč vozniku in tudi funkcij infozabave MINI Connected.

P90165782

Novi MINI Countryman.

MINI Countryman sledi svoji poti uspeha tako v smislu cestne kot terenske vožnje. Prvi MINI s štirimi vrati, velikim pokrovom prtljažnika, petimi sedeži in sistemom štirikolesnega pogona v sklopu dodatne opreme zdaj dodatno povečuje prednost blagovne znamke v kompaktnem premium razredu vozil. Izbrane modifikacije oblike zunanjosti in notranjosti, optimizirana poraba goriva in vrednosti emisij ter tudi inovativni elementi opreme prispevajo k bolj zreli karizmi in večji privlačnosti novega MINI Countryman. Tako ima ta model bolj poudarjen profil vsestranskega talenta za raznoliko mobilnost in aktivni življenjski slog tako v mestnem prometu kot onkraj.

Novi petvratni MINI.

Samo nekaj mesecev po lansiranju novega MINI na trg je britanska premium blagovna znamka razširila svojo modelno serijo s povsem novo različico karoserije – petvratnim MINI – prvo tovrstno izvedbo v svoji zgodovini. Model združuje za MINI značilno zabavo v vožnji, edinstven karakter in izpopolnitve tretje generacije modelov, obenem pa s povečano prostornostjo ponuja večjo praktičnost. Značilna oblika zunanjosti originalnega premium majhnega avtomobila je pristno prenesena na specifična razmerja nove karoserije s parom vrat zadaj.

Novi 5 vratni MINI je na voljo od 18.500 €

Novi 5 vratni MINI je na voljo od 18.500 €

Cene za novi 5 vratni MINI: od 18.500 €

MINI One           18.500 €

MINI D                 20.300 €

MINI Cooper     21.200 €

MINI Cooper S  25.400 €

MINI Cooper D 22.600 €

MINI Cooper SD 26.800 €