Novi partner Fordove pooblaščene mreže v Novem mestu je AC Vovk

Poslovno

Pooblaščeni mreži prodajalcev in serviserjev vozil Ford se je v marcu pridružilo podjetje AC Vovk Novo mesto, ki bo stranke in ljubitelje znamke Ford pričakalo s celovito prodajno in servisno ponudbo. Uradna otvoritev prodajno servisnega centra AC Vovk bo 13. 5. 2016 popoldan, ko bodo v sklopu slavnostne otvoritve organizirali Dan zabave z AC Vovk […]

Pooblaščeni mreži prodajalcev in serviserjev vozil Ford se je v marcu pridružilo podjetje AC Vovk Novo mesto, ki bo stranke in ljubitelje znamke Ford pričakalo s celovito prodajno in servisno ponudbo.

Uradna otvoritev prodajno servisnega centra AC Vovk bo 13. 5. 2016 popoldan, ko bodo v sklopu slavnostne otvoritve organizirali Dan zabave z AC Vovk in tako svojim bodočim strankam ponudili tudi druženje, kjer bo poskrbljeno za zabavo, hrano in pijačo.

Direktor podjetja Franc Hren je poudaril, da se uvozniku zahvaljuje za zaupanje in da bo podjetje AC Vovk s ponosom poskrbelo za prisotnost in ugled znamke Ford v celotni Dolenjski regiji, ki po njegovem prepričanju predstavlja bogat prodajni in servisni potencial.

Razvojna usmerjenost podjetja AC Vovk temelji na profesionalnem odnosu do kupcev, neprestanem izobraževanju osebja in izboljševanju kakovosti storitev na vseh področjih poslovanja. Njihova glavna želja in cilj pa je zadovoljen kupec, ki bo svoje zadovoljstvo z veseljem delil s svojimi znanci.

Čas za imenovanje novega partnerja je za Ford idealen, saj nadaljuje z ofenzivo izredno atraktivnih novih modelov. Po Mustangu, ki je postal najbolje prodajano športno vozilo v Evropi, in vznemirljivemu Focusu RS, nas v kratkem čakata še novi veliki športni terenec Edge, prenovljena Kuga in novi najmanjši član družine Ford, Ka+. Tudi paleta Fordovih gospodarskih vozil, ki prihajajo na trg z novimi motorji EcoBlue bodo lepo dopolnili ponudbo.