Novi DS 5

Saloni

Admiralska ladja znamke DS pooseblja identiteto blagovne znamke ter se ponaša z novim prednjim delom in drugimi nadgradnjami, značilnimi za DS. Avantgardni stil, dinamično obnašanje vozila na cesti, elegantno in skrbno izdelane podrobnosti ter vrhunska tehnologija, novi DS 5 vsebuje vse atribute današnjih in prihodnjih vozil DS. Od vertikalno umeščene in izklesane okrasne maske z […]

Admiralska ladja znamke DS pooseblja identiteto blagovne znamke ter se ponaša z novim prednjim delom in drugimi nadgradnjami, značilnimi za DS.

Avantgardni stil, dinamično obnašanje vozila na cesti, elegantno in skrbno izdelane podrobnosti ter vrhunska tehnologija, novi DS 5 vsebuje vse atribute današnjih in prihodnjih vozil DS.

Od vertikalno umeščene in izklesane okrasne maske z logotipom DS na sredini do ksenonskih žarometov Full LED, pa od zaslona na dotik zadnje generacije do zmogljivih motorjev … Vse to so številne novosti, s katerimi se lahko pohvali novi DS 5.

Novi DS 5 postavlja merila še višje s prenovljenim prednjim delom, avantgardnim stilom, elegantno in skrbno izdelanimi podrobnostmi, dinamično in brezskrbno lego na cesti, obnašanjem vozila na ravni znamke DS in vrhunsko tehnologijo v prid dizajnu in storitvam.

DS-5-novi-2015

Model bo svetu premierno predstavljen na avtomobilskem salonu v Ženevi 2015, tržiti pa ga bomo pričeli junija 2015 v Evropi.

«Novi DS 5 je več kot zgolj novo vozilo. To je DS, s katerim bo lansirana celotna identiteta naše znamke. 60 let po prvotnem modelu DS novi DS 5 nosi v sebi celoten genetski zapis vozila DS, predvsem pa nam bo omogočil izpolniti naš cilj: ponovno se zavihteti med francoske znamke višjega razreda!» Yves Bonnefont, generalni direktor znamke DS.

DS-5