Novi Citroën Berlingo 2015

Saloni

Prvi družinski enoprostorec Citroën Berlingo je vedno znal ponuditi sodoben in praktičen odgovor na pričakovanja svojih kupcev. O njegovem uspehu priča 2,9 milijona prodanih vozil od leta 1996. Citroën Berlingo, večkrat prenovljeni zgled v razredu družinskih enoprostorcev, se je posodobil. Združuje dizajn in uporabnost, udobje in robustnost, tehnologijo in preprostost. Novi Citroën Berlingo, ki je bil […]

Prvi družinski enoprostorec Citroën Berlingo je vedno znal ponuditi sodoben in praktičen odgovor na pričakovanja svojih kupcev. O njegovem uspehu priča 2,9 milijona prodanih vozil od leta 1996.

Citroën Berlingo, večkrat prenovljeni zgled v razredu družinskih enoprostorcev, se je posodobil. Združuje dizajn in uporabnost, udobje in robustnost, tehnologijo in preprostost.

citroen-berlingo-2015

Novi Citroën Berlingo, ki je bil javnosti predstavljen na ženevskem avtomobilskem salonu 2015, je obdržal vse svoje adute modularnosti, prostornosti, udobja in opreme, poleg tega pa je še:

  • prinaša izrazit dizajn z novim sprednjim delom, ki je poudarjen in izrazitejši, vendar ne agresiven. Ima nov odbijač z dnevnimi lučmi iz diod LED ter novo prednjo okrasno masko. Ponudbo zaokrožata tudi novi barvi karoserije, in sicer siva Acier in rjava Moka, ki poudarjata značaj vozila.
  • dobro počutje po zaslugi Citroënovega znanja v prenovljenem okolju, ki med drugim prinaša novo oblazinjenje iz tkanin QUAD ali LIBERIA za personaliziran notranji ambient novega Citroëna Berlinga.
  • z inteligentnimi tehnološkimi sistemi, ki služijo uporabnosti, med drugim novim 7-palčnim zaslonom na dotik. Na njem so zbrane multimedijske funkcije in navigacija, omogoča pa tudi zrcaljenje pametnega telefona z aplikacijo Mirror Screen, da bo uporabnik lahko ves čas povezan z drugimi.

Za bolj umirjeno in enostavnejšo vožnjo je novi Berlingo opremljen tudi s tehnologijo za zaviranje v sili, poimenovano Active City Brake, s kamero za vzvratno vožnjo in pomočjo pri čelnem parkiranju. Z inteligentnimi tehnološkimi sistemi, kamor spadajo najsodobnejši in učinkoviti motorji, Berlingo nudi vozno udobje in manjšo porabo goriva s tehnologijo dizelskih motorjev BlueHDi.