Matevž Rakar prevzel vodenje Nissana v Sloveniji

Aktualno

Podjetje Renault Nissan Slovenija je na mesto Direktor Nissana v Sloveniji s 1. marcem 2012 imenovalo Matevža Rakarja. Matevž Rakar ima za seboj raznovrstne poslovne izkušnje, med drugim pa je dvanajst let delal tudi v…

Podjetje Renault Nissan Slovenija je na mesto Direktor Nissana v Sloveniji s 1. marcem 2012 imenovalo Matevža Rakarja.

 
Matevž Rakar ima za seboj raznovrstne poslovne izkušnje, med drugim pa je dvanajst let delal tudi v avtomobilski branži. Tako si je pridobil veliko znanj in veščin s področja avtomobilizma, saj je opravljal tako operativne kot tudi izvršilne funkcije.
 
02EEBD42-6459-11E1-96E3-B74F66B94067
 
12C7E64E-6459-11E1-AB68-B74F66B94067Z imenovanjem na delovno mesto Direktorja Nissana v Sloveniji je Matevž Rakar zapolnil mesto Jožeta Ričnika, ki je prekinil delovno razmerje sredi prejšnjega leta. Jožeta je s svojimi raznolikostmi zvabila tujina, tako da je odšel novim, popotniškim izzivom naproti. Matevž Rakar je ob prevzemu svoje nove funkcije povedal: »Vesel sem, da se po dvoletni odsotnosti iz avtomobilske branže vračam v svet avtomobilizma, ki ima zame prav poseben čar. Še bolj pa se veselim dejstva, da prevzemam vodenje blagovne znamke Nissan, ki je s svojim preteklim delom dokazala, da se tudi v težkih gospodarskih časih da dosegati odlične rezultate. Prepričan sem, da bomo s kakovostnim delom nadaljevali to uspešno pot in na slovenske ceste pripeljali še več izvrstnih Nissanovih vozil«.