Ljubljanski kartodrom Telemach Prokarting vstopa v tretjo sezono

Avtomobilizem, KHD, Slovenija, Šport

Telemach Prokarting je ta mesec vstopil v svojo tretjo sezono. Prenovljena proga in izboljšana infrastruktura za še večje dirkalne vžitke. Kartodrom na Brnčičevi letos bo gostil falango dirkalnikov – na čelu s Formulo 1 Ferrari in Formulo 3. Telemach Prokarting, prvi kartodrom v Ljubljani, ponuja vrhunsko adrenalinsko doživetje na 400-metrski progi, ki slovi po hitri […]

Telemach Prokarting je ta mesec vstopil v svojo tretjo sezono. Prenovljena proga in izboljšana infrastruktura za še večje dirkalne vžitke. Kartodrom na Brnčičevi letos bo gostil falango dirkalnikov – na čelu s Formulo 1 Ferrari in Formulo 3.

Telemach Prokarting, prvi kartodrom v Ljubljani, ponuja vrhunsko adrenalinsko doživetje na 400-metrski progi, ki slovi po hitri dirkalni konfiguraciji, pisani na kožo najhitrejšim, 390 kubičnim rent-a kartingom ter predstavlja pravi vozniški izziv.

Prk1Tudi v letošnjem letu bodo na Prokartingu nadaljevali z individualnim pristopom uporabnikom ter z edukacijo na področju tehnike vožnje, ki poleg večjega užitka na dirkalni stezi, zagotavlja tudi večjo varnost v vožnji osebnega avtomobila v vsakdanjem prometu.

PRk4Ravno tako bo Prokarting nadaljeval z akcijo »0,00 za volanom«, ki promovira vožnjo brez alkohola. Akcija je bila v preteklem letu izjemno uspešna ter z velikim odobravanjem sprejeta s strani uporabnikov.

V sezoni 2015 bo Telemach Prokarting dirkalna prestolnica Slovenije. Dirkališče bo gostilo Ferrari Forlmulo 1, Formulo 3, različne cestne in rally dirkalnike ter Ducati Moto GP.

PK3Prokarting se bo letos pridružil razspisu za mlade dirkaške talente Racestar – skozi celo sezono bodo izbirali voznike, ki se bodo potegovali za atraktivne nagrade v izboru Racestar 2016.

Sezona 2015 na Telelmach Prokartingu na Brnčičevi v Ljubljani se bo zaključila v začetku novembra 2015.