Land Rover Discovery uvedel dve novi različici

Novosti

Land Rover je poskrbel za še večjo privlačnost Discoveryja z uvedbo dveh novih posebnih različic, Landmark in Graphite. Novi samosvoji zunanji oblikovni poudarki obeh različic dopolnjujejo oblikovanje četrte generacije Discoveryja, unikatni notranji elementi različice Landmark pa poskrbijo za še več razkošja in ekskluzivnosti. Ti različici zagotavljata Discoveryju še izrazitejši nastop kot kadarkoli doslej. Naročila že […]

Land Rover je poskrbel za še večjo privlačnost Discoveryja z uvedbo dveh novih posebnih različic, Landmark in Graphite. Novi samosvoji zunanji oblikovni poudarki obeh različic dopolnjujejo oblikovanje četrte generacije Discoveryja, unikatni notranji elementi različice Landmark pa poskrbijo za še več razkošja in ekskluzivnosti.

Ti različici zagotavljata Discoveryju še izrazitejši nastop kot kadarkoli doslej. Naročila že sprejemajo od konca oktobra, v prodajnih salonih in na cesti pa ju bomo lahko občudovali od januarja 2016 naprej.

Landmark

Discovery Landmark bogato opremo različice HSE nadgrajuje z novimi poudarki notranjosti in zunanjosti, ki uporabnika Discoveryja navdušijo z vrhunskim in unikatnim videzom in občutkom.

Zunanjost dopolnjujejo svetla strešna vodila polne dolžine, ki poudarijo znano stopničasto obliko Discoveryjeve strehe. Izrazite črne zračnike na blatnikih, masko in pokrove zunanjih ogledal dopolnjujejo srebrne oznake na pokrovu motornega prostora in prtljažnih vratih, napis Landmark pa krasi tudi boka in zadnji del tega posebnega modela. 20-palčna platišča iz lahke zlitine s petimi kraki poskrbijo za končni pečat.

Landmark je na voljo v omejeni ponudbi s petimi barvami karoserije, med katerimi je tudi barva Zanzibar, ki je pridržana za različico Landmark in ni na voljo z drugimi Discoveryji. Ostale štiri barve so siva Waitomo, črna Santorini, bela Yulong in srebrna Indus.

Prefinjena notranjost je del serijske opreme različice Landmark. Dodano je oblazinjenje sedežev z usnjem Windsor, obsežnejši paket z usnjem pa to razkošje razširi še na armaturno ploščo in obloge vrat. Notranjost je namenoma omejena na tri barvne tematike – Ebony, Almond in Tan. Zadnja je prvič na voljo v Discoveryju, sedeže v usnju Tan Windsor pa dopolnjujejo obloge vrat v barvi Ebony in okrasni elementi armaturne plošče iz figurirane orehovine (Straight Grained Walnut).

Kupci lahko izbirajo tudi med serijskim volanom in volanom za doplačilo, ki je usklajen z izbranim furnirjem, na voljo sta volana s klavirskim lakiranjem (Grand Black Lacquer) in volan iz orehovine (Straight Grained Walnut) z usnjenim oblazinjenjem.

Discovery Landmark je naprodaj od 78.110 evrov.

Graphite

Discovery Graphite nadgrajuje uspešni črni paket in v paleto modelov uvaja sodoben in samosvoj videz z osupljivimi okrasnimi elementi. Sivi grafitni poudarki zračnikov na blatnikih in maski, ki jo krasi tudi sijajno črn in svetlo siv okvir, so odlično usklajeni s sivimi poudarki vrat in Discoveryjevimi oznakami na pokrovu motornega prostora in prtljažnih vratih. Ekskluzivno z različico Graphite so na voljo 19-palčna platišča iz lahke zlitine s sedmimi kraki, ki so serijsko sijajno temno sive barve. Kupci lahko izbirajo med paleto devetih barv karoserije in tremi notranjimi barvnimi tematikami.

Discovery Graphite je naprodaj od 67.690 evrov.