Kupiš vozilo, zastonj oglasuješ?

Aktualno

Družba Renault Nissan Slovenija, d. o. o., bo mesec september zaznamovala z inovativno prodajno akcijo. Samostojnim podjetnikom in malim podjetjem, ki se bodo odločili za nakup novega dostavnega vozila Renault Master, bo omogočila brezplačno…

Družba Renault Nissan Slovenija, d. o. o.,  bo mesec september zaznamovala z inovativno prodajno akcijo. Samostojnim podjetnikom in malim podjetjem,  ki se bodo odločili za nakup novega dostavnega vozila Renault Master, bo omogočila brezplačno oglaševanje njihove dejavnosti na lokalni radijski postaji.

 
E0122F1E-8FFD-11E0-9876-C16465B94067Samostojni podjetniki in mala podjetja si v teh kriznih časih pogosto težko privoščijo oglaševanje, ki predstavlja pomemben del seznanjanja javnosti z njihovo dejavnostjo in s tem posledično povečevanja obsega njihovega dela. Ker je tudi nakup novega dostavnega vozila pogosto znak širjenja dejavnosti, jih bo Renault ob tem še dodatno vzpodbudil z brezplačnim oglaševanjem njihovih storitev. 
 
Prvih dvajset slovenskih samostojnih podjetnikov in malih družb, ki ne zaposlujejo več kot 50 oseb, bo ob nakupu slovenskega dostavnika leta Renaulta Mastra prejelo še brezplačno produkcijo radijskega oglasa za njihovo podjetje, obenem pa še brezplačen zakup medijskega prostora na lokalni radijski postaji v kraju, kjer opravljajo svojo dejavnost. 
 
Po zaključenem oglaševanju bo radijski oglas kupcu izročen v trajno last, ta pa ga lahko uporabi za nadaljnjo promocijo svoje dejavnosti. 
 
Renault Master je bil po izboru revij Transport ter Mehanik in Voznik skupaj z njihovimi bralci izbran za Slovenski dostavnik leta 2011.