Inovativni avtomobilski koledar ALPRA DESIGN – made in Slovenia

Zanimivosti

Ekskluzivni stenski koledar ALPRA DESIGN bo tudi v letu 2018 nadaljeval edinstveno 24 let trajajočo tradicijo.

Ekskluzivni stenski koledar ALPRA DESIGN bo tudi v letu 2018 nadaljeval 24 let trajajočo tradicijo predstavljanja in promoviranja nevtralnega avtomobilskega dizajna.

S tem se avtor koledarja izogiba poveličevanju ali zanemarjanju nekaterih avtomobilskih znamk, kar kot sam pravi realno počno brez izjeme vsi ostali avtomobilski koledarji na trgu. S svojo posebno tematiko koledar ALPRA DESIGN predstavlja alternativo za tiste, ki imajo radi avtomobile ter spoštujejo dizajn in estetiko, ne glede na znamko.

12 nevtralnih avtomobilskih dizajnov bližnje prihodnosti

Namensko za koledar ALPRA DESIGN 2018 je bilo zasnovanih 12 nevtralnih avtomobilskih dizajnov bližnje prihodnosti. Njihova mistično-elegantna predstavitev pa je navdahnjena po občutkih, ki jih pozna večina ljubiteljev nočne vožnje. Še posebej tisti, ki se v večernih urah podamo iz mestnih centrov proti domu, proti obrobju naše dežele, vemo, kako drugačno je doživljanje avtomobila, ko odpadejo vsi moteči elementi iz okolice in je pred nami le še vijugasta cesta. 24. koledar ALPRA DESIGN prikazuje diskretno osvetljene karoserije konceptov, ki se premikajo skozi skrivnostno noč. Vidni so le obrisi okolice in predstavljamo si lahko, kako se voznik/voznica popolnoma posveča vožnji ter uživa v zvokih motorja in glasbe.