Nove razsežnosti

Aktualno

Na avtomobilskem salonu v Ženevi, ki bo potekal med 3. in 13. marcem, bo svetovno premierno predstavitev doživel Oplov revolucionarni električni avtomobil s podaljšanim dosegom. Prvi kupci bodo vanj sedli konec letošnjega leta. Tako Opel…

Na avtomobilskem salonu v Ženevi, ki bo potekal med 3. in 13. marcem, bo svetovno premierno predstavitev doživel Oplov revolucionarni električni avtomobil s podaljšanim dosegom. Prvi kupci bodo vanj sedli konec letošnjega leta. Tako Opel izpolnjuje obljubo, da bo prvi izdelovalec, ki bo v Evropi ponudil to posebej inovativno pogonsko tehnologijo.

Na ogled bo postavljeno tudi študijsko vozilo zafira tourer concept, s katerim bodo predstavljene nove razsežnosti, izjemne prilagodljivosti in sofisticirane ravni udobja. Študijsko vozilo bo nazorno predstavilo, kakšen bi lahko bil bivalni prostor klubske prefinjenosti.

Več o Oplovi vlogi na področju trajnostne mobilnosti bodo odkrile nove različice z omejenim izpustom toplogrednih plinov ecoFLEX. Javnosti se bosta predstavili tudi posodobljeni corsa in antara, ki bosta med kupce zapeljali v prvi polovici leta 2011.