Opel FlexApp, vse za iPhone

Aktualno

Oplova inovativnost se je razširila tudi na uporabnike iPhona. Opel FlexApp, serija orodij iPhone app, je zasnovana za nudenje vsesplošne pomoči pri parkiranju, nakupovanju, počitnikovanju, poslovanju in iskanju pravega seznama glasbe, ki je skladen s…

Oplova inovativnost se je razširila tudi na uporabnike iPhona. Opel FlexApp, serija orodij iPhone app, je zasnovana za nudenje vsesplošne pomoči pri parkiranju, nakupovanju, počitnikovanju, poslovanju in iskanju pravega seznama glasbe, ki je skladen s trenutnim razpoloženjem. Voznikom uporabna orodja pomagajo preprosto, učinkovito in uživaško zabavno dosegati želeni cilj.

Ljubitelji astre so ob tem deležni posebnega presenečenja. Tri zabavne, dodatne aplikacije jim omogočajo biti nenehno v lastni astri, poslušati izbrano glasbo in preizkusiti prste v posebni igri vožnje z astro.

»Inovativnost je zapisana v naši dedni zasnovi. Naši inženirji so ugotovili, da uporabniki iPhona, vse pogosteje povprašujejo po programski opremi, ki bi jim olajšala življenje,« pravi Alain Visser, podpredsednik za prodajo, marketing in poprodajo. »Opel FlexApp ponuja nabor orodij, ki jih lahko posamezen uporabnik priredi po svoje in uporablja vsak dan, v in izven avtomobila.«

Ob tem je FlexApp zasnovan tudi s ciljem, da obogati storitve in aplikacije z orodji, kot je City Guide, kar bo dalo appsom trajno veljavo. Aplikacija se bo namreč nenehno in iz leta v leto bogatila.

Opel FlexApp z možnostjo osebne nastavitve za parkiranje, nakupovanje in zabavo

Opel FlexApp, ki je brezplačno na volj na portalu iTunes (http://itunes.apple.com/app/flexapp/id409786653?mt=8) nudi pomoč uporabnikom pri iskanju prostih parkirnih mest, beleži čas parkiranja in pomni, kje je avtomobil parkiran. Pomaga jim sestaviti nakupovalno listo in skladno z njo izbrati najboljše trgovine. Ob tem je mogoče s FlexAppom organizirati tudi počitnice. Uporabniki lahko po varnem parkiranju shranijo podatek o lokaciji in ga celo posredujejo drugim.

Potreba po sprostitvi po napornem delovnem dnevu? Opel FlexApp bo sestavil seznam glasbe na osnovi razpoloženja. Uporabniku ni všeč izbor? Preprosto preskoči skladbo in FlexApp Mood Player že predvaja naslednjo.

Funkcija vročih mest omogoča izbiro ključnih točk, ki so posebej zanimive za uporabnika. Mednje so vključeni tudi Oplovi prodajni saloni in servisne delavnice, restavracije in hoteli. Uporabniki so vodeni do izbranih lokacij z možnostjo izbire najhitrejše, oziroma najkrajše poti. Ob tem lahko izbrani cilj in pot prenesejo tudi v Google Maps ali Navigon.

Skladno z Oplovo filozofijo je FlexApp prilagodljiv, tako da omogoča osebne nastavitve. Tako lahko uporabnik uredi zaslon po lastnih merilih. Na njem je mogoče premikati, vključiti in izključiti šest orodij. Možno je izbrati uporabo vseh, ali le enega, sleherni dan.

Oplov InovationApp za astro sports tourer

iPhone App (http://itunes.apple.com/us/app/opel-innovation/id408699452?mt=8) nudi vozniku vožnjo skozi najbolj pomembne in zanimive novosti ter prednosti nove astre sports tourer, s pomočjo dopolnjene resničnosti. Tako omogoča uporabnikom izkusiti prednosti Oplovih inovacij, kot so FlexRide in FlexFold.

Z AstraApps je uporabnik zvezda lastnega video posnetka

Opel je ustvaril tudi tri dodatne appse za pristaše astre. YouStar (http://itunes.apple.com/us/app/opel-astra-youstar/id359390764?mt=8) je video posnetek, v katerem je mogoče nastopiti v TV reklami astre. Preprosto se izbere lastna fotografija in vstavi v video. Posnetek je mogoče posredovati prijateljem preko elektronske pošte, Facebooka, ali YouTuba.

YourBeat (http://itunes.apple.com/us/app/opel-astra-yourbeat/id382225009?mt=8) omogoča uporabnikom individualizirano funkcijo avdio pretoka. Ta apps omogoča sestavo lastnega izbora glasbe astra Soundtrack preko Live Radio Streaming. Možna je izbira med tremi slogi glasbe, R’n’B, Acid Jazz in Lounge Music.

YourCoup (http://itunes.apple.com/us/app/opel-astra-yourcoup/id393137581?mt=8) je igra v kateri uporabnik vozi lastno novo astro. Odpelje proti zadanemu cilju, čuti napetost, uživa v dinamičnosti in napredni tehnologiji. Ob tem uporablja Oplove sisteme in napredne tehnologije, kot so AFL+, FlexRide in Opel Eye, s kamero na sprednjem delu avtomobila. Z vsem tem izpolnjuje zadane naloge. Osebni rekord igre lahko objavi na Oplovi Facebook strani. Doslej je že več kot 19.000 uporabnikov preizkusilo vožnjo v YourCoupu.