Predelan še pred prihodom na trg

Aktualno

Gemballa predstavila program tuning za porsche panamero Nemška hiša tuning Gemballa je še pred uradnim prihodom porscheja panamere na trg izdala nekaj fotografij predelanega porschejevega štirivratnega modela. Jeseni, torej čez nekaj mesecev, naj bi prvi…

Gemballa predstavila program tuning za porsche panamero

Nemška hiša tuning Gemballa je še pred uradnim prihodom porscheja panamere na trg izdala nekaj fotografij predelanega porschejevega štirivratnega modela.

Jeseni, torej čez nekaj mesecev, naj bi prvi kupci zapeljali novega porschejevega lepotca. Še pred tem so se pri Gemballi potrudili in ponudili nekaj lepotnih dodatkov za panamero.

Za zdaj so v paketu, poimenovanem Gemballa Mistrale, na voljo le aerodinamični dodatki. Ti so po navedbah hiše narejeni iz karbona oziroma ogljikovih vlaken. Na voljo je prednja maska z izdatnejšimi odprtinami za dovod zraka ter nekoliko spremenjen pokrov motorja, ki ima v kombinaciji s prednjo masko tudi izboljšan koeficient zračnega upora.

Foto: Gemballa

Pri Gemballi so potrdili, da so zadek oblikovali po zgledu modela 911. Tako kot ta bo tudi predelana panamera imela dva para izpušnih cevi, na novo pa so oblikovali celotni zadek, ki ga krasil tudi difuzor. Prihajajočega porscheja so pri Gemballi obuli v 22-palčna platišča, narejena iz aluminija.

Več informacij preberite na spletni strani >>>