Prva prednaročila za Fiat 500

Aktualno, Novosti

Avto Triglav d.o.o., Ljubljana sporoča, da bodo v petek, 12. oktobra 2007 pri svoji pooblaščeni prodajni mreži začeli z zbiranjem prednaročil za Fiat 500. Težko pričakovani Fiatov malček, ki je nekatere od svojih odlik že…

Avto Triglav d.o.o., Ljubljana sporoča, da bodo v petek, 12. oktobra 2007 pri svoji pooblaščeni prodajni mreži začeli z zbiranjem prednaročil za Fiat 500. Težko pričakovani Fiatov malček, ki je nekatere od svojih odlik že dokazal s petimi zvezdicami na Euro NCAP testu, med slovenske kupce prihaja predvidoma v začetku leta 2008.

Modelsko paleto Fiata 500 sestavlja skupno 9 različic, razdeljenih v 3 nivoje serijske opreme in sicer Pop, Lounge in Sport, pri čemer paket Sport ne predstavlja nadgradnje paketa Lounge temveč njegovo alternativo z večjim poudarkom na športnih značilnostih oziroma športnemu izgledu vozila.

Serijska oprema, predvidena za slovenski trg, je primerljiva s serijsko opremo na italijanskem trgu.

Poleg doslej že običajne dodatne opreme, kot so lita platišča, Blue&Me™ in samodejna klimatska naprava, so kot opcija ob doplačilu na voljo še številne okrasne nalepke, s katerimi bo Fiat 500 še bolj poseben in atraktiven.

Številni drugi dodatki za Fiata 500, kot npr. ohišje kontaktnega ključa v izbrani barvni kombinaciji (v barvi karoserije, ipd.), pa so na voljo v paleti dodatne opreme Lineaccessori Fiat.

Priporočene maloprodajne cene vozil za Fiat 500 so poenotene na evropskem nivoju, tako da je model Pop na voljo že za 10.500 EUR, modela Lounge in Sport pa že za 12.500 EUR.

Več informacij na www.fiat500.si.


Sorodne vsebine