Z novimi rekordi

Aktualno

Honda Motor Co., Ltd. je objavila podatke o svoji avtomobilski proizvodnji, domači japonski prodaji in izvozu za mesec maj 2007, v katerem je dosegla nov rekordni rezultat v čezmorski in celotni svetovni proizvodnji avtomobilov. Zaradi…

Honda Motor Co., Ltd. je objavila podatke o svoji avtomobilski proizvodnji, domači japonski prodaji in izvozu za mesec maj 2007, v katerem je dosegla nov rekordni rezultat v čezmorski in celotni svetovni proizvodnji avtomobilov.
Zaradi povečane proizvodnje na domačem in čezmorskih trgih se Hondina prodaja na domačem japonskem trgu že dvanajsti mesec zapored v primerjavi z letom prej povečuje (od junija 2006).

Predvsem zaradi povečane proizvodnje v Severni Ameriki, Evropi in Aziji se Hondina čezmorska proizvodnja že 22. mesec zapored v primerjavi z letom prej povečuje (od avgusta 2005). Honda je v Severni Ameriki, ZDA, Evropi, Aziji in Kitajski dosegla nove rekordne rezultate v proizvodnji za mesec maj. Nov rekordni mesečni rezultat je obenem zabeležen tudi v čezmorski proizvodnji.


Sorodne vsebine