S sestanka

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Na sestanku se je sestala delovna skupina za Renault Clio pokal z zainterisiranimi vozniki, ki bi želeli nastopati v njem. Žal je bila udeležba precej slabša kot na prvem novemberskemu sestanku. Predsednik AK Lamko in…

SLIKA JE SIMBOLIÄŒNA! :)Na sestanku se je sestala delovna skupina za Renault Clio pokal z zainterisiranimi vozniki, ki bi želeli nastopati v njem. Žal je bila udeležba precej slabša kot na prvem novemberskemu sestanku. Predsednik AK Lamko in vodja delovne skupine Dare Dubarič je navzočim objasnil razmere. Odgovora na poslovni načrt za pokal od Renault Slovenija do sedaj AK Lamko še ni prejel!

Poslovni načrt je bil izdelan v slovenskem in angleškem jeziku. Poslan je bil na naslov slovenskega uvoznika, kot tudi v Francijo na matično tovarno. Po podatkih, naj bi ga pri uvozniku prevedli še v francoščino. Vendar odgovora glede sodelovanja do današnjega dne AK Lamko ni prejel. Gospod Dubarič je zato predlagal, da v naslednjih dneh poskušajo še enkrat priti v kontakt z uvoznikom Renault vozil. Vendar v smeri, da bi se pokal organiziral prihodnje leto, saj za letos na voljo ni več dovolj časa. Sezona se namreč začne že čez slaba dva meseca v Melku.

V kolikor pa uvoznik ne bo bil zainterisiran za sodelovanje pa bi za prihodnje leto poskušali organizirati pokal z drugimi avtomobili oziroma z drugo blagovno znamko. Zanimanje za sodelovanje pa je izkazala tuja banka, ki vstopa na naš trg. Vsi udeleženci sestanka so se soglasno strinjali, da je potrebno v tem letu delati na tem, da se najkasneje leta 2009 ponovno organizira pokal s konkurenčnimi avtomobili iste blagovne znamke.

Več na spta.info