Hamman se ni vzdržal

Aktualno

Naj bo še tako lep in dovršen avtomobil, kot je Ferrai 599 GTB Fiorano še vedno se najde nekdo, ki ga želi še dodatno predelati in izboljšati. Nemški Hamman se je spravil na omenjeni italijanski…

Naj bo še tako lep in dovršen avtomobil, kot je Ferrai 599 GTB Fiorano še vedno se najde nekdo, ki ga želi še dodatno predelati in izboljšati. Nemški Hamman se je spravil na omenjeni italijanski biser in iz njega potegnil še dodatnih nekaj konjev na končnih 673 (502kW), prej jih je zmogel “le” 620 oziroma 456 kilovatov.

Platišča so velikosti 21 palcev, spredaj mer 245/30 in zadaj 345/25! O zmogljivostih tega Ferrarija z dvanajstvaljno zverjo pod prednjim motornim pokrovom je težko govoriti, ker so fenomenalne. Kaj hitro doseže hitrost čez 300 kilometrov na uro (o najvišji hitrosti nismo zasledili podatka). Pospeški do stotke so zagotovo boljši od 3,7 sekunde, kolikor potrebuje navadni Fiorano… Hamman preprosto zna, poglejte le te vizualne dodatke, ki izboljšajo aerodinamiko, in zadnji nastavljivi difuzor… Italijani so lahko v tem primeru ponosni na Nemce.