Facelift

Aktualno, Novosti

Kmalu po novem letu, ki se mimogrede bliža zelo hitro bo Honda na trg poslala rahlo prenovljeno različico svojega modela FR-V, ki je nekakšna mešanica med enoprostorcem ter SUV-om. Največja novost pa bo skrita pod…

Kmalu po novem letu, ki se mimogrede bliža zelo hitro bo Honda na trg poslala rahlo prenovljeno različico svojega modela FR-V, ki je nekakšna mešanica med enoprostorcem ter SUV-om. Največja novost pa bo skrita pod motornim pokrovom, kjer se bo nahajal novi 1,8 litrski bencinski motor s tehnologijo i-VTEC. Slednji sicer že poganja model Civic.

Na prednji maski bo po novem malo več kroma, saj se je rahlo razširila prednja maska za dovoz zraka k motorju. Osnovne linije ostajajo pretežno enake. V notranjosti pa ostajajo vsi sedeži, trije spredaj ter trije zadaj. Prestavna ročica ostaja tudi na značilnem hondinem mestu na sredini sredinske armaturne plošče. FR-V pa tudi z novim motorjem ne bo cenejši od petih milijonov tolarjev oziroma po evropsko, manj kot za 20.865 evrov ga ne boste vohali.

Morebiti pa bodo le ponudili kakšen ugoden popust.


Sorodne vsebine