Samo na Capriju

Aktualno, Zanimivosti

Frajerski avtomobilček Fiat Panda Jolly ni na voljo v prosti prodaji, čeprav smo lahko podobno vozilo videli tudi že na minulih avtomobilskih salonih… pa vendar! Jolly se nahaja na imenitnem otočku Capri, kjer se z…

Frajerski avtomobilček Fiat Panda Jolly ni na voljo v prosti prodaji, čeprav smo lahko podobno vozilo videli tudi že na minulih avtomobilskih salonih… pa vendar! Jolly se nahaja na imenitnem otočku Capri, kjer se z njo prevažajo samo najuglednejši gostje. Kako se tudi ne bi, ko pa jo je dokončno oblikoval priznani oblikovalec hišnih ambientov Paolo Lenti.

Lično izdelana Panda se vozi naokoli brez strehe, saj na otočku ne pričakujejo obilnega dežja, kot pri nas v deželici pod Alpami. Poleg popolnoma na novo oblikovane notranjosti so spremenjeni še zadnji žarometi in nekoliko prednji odbijač. Barva karoserije in platišč je v prijetno svetlo modri barvi. V notranjosti se nahaja dovolj prostora za štiri osebe, zadaj seveda malo manj. Sedeži so oblečeni v poseben kakovosten material motvoz, ki se sicer uporablja pri opremljanju jaht.