Small Van of the Year 2006

Aktualno

Tudi tisti tam doli, Avstralci kot jim pravijo, se naokoli prevažajo z malimi in vse bolj priljubljenimi dostavniki. Revija Delivery, najpomembnejša avstralska revija o lahkih dostavnikih je izbrala Citroena Berlinga za "Small Van of the…

Tudi tisti tam doli, Avstralci kot jim pravijo, se naokoli prevažajo z malimi in vse bolj priljubljenimi dostavniki. Revija Delivery, najpomembnejša avstralska revija o lahkih dostavnikih je izbrala Citroena Berlinga za “Small Van of the Year 2006” oziroma Naj mali dostavnik leta 2006. Berlingo si je titulo zaslužil z najboljšo prodajo v svojem segmentu.

“V sektorju malih furgonov, kjer je lastna cena zelo pomembna, Citroënov berlingo predstavlja odlično izbiro na vseh stopnjah,” pojasnjuje Chris Mullett, vodja redakcije in urednik revije Delivery. “Berlingo je konkurenčen v vseh bistvenih sektorjih in je s svojo ceno 15.990 avstralskih dolarjev na prvem mestu glede na ceno. Prav toliko ima tudi odlik, zaradi katerih je zasedel prvo mesto v kategoriji malih furgonov.”

Sorodne vsebine