Odličen posel

Aktualno

A msterdam, Nizozemska, 21. april 2006 – Goodyear Dunlop Tires Europe je podpisal pogodbo za dobavljanje pnevmatik podjetju, ki se ukvarja z izposojo priklopnikov, TIP Trailer Services, ki velja za največji evropski posel na področju…

Amsterdam, Nizozemska, 21. april 2006 – Goodyear Dunlop Tires Europe je podpisal pogodbo za dobavljanje pnevmatik podjetju, ki se ukvarja z izposojo priklopnikov, TIP Trailer Services, ki velja za največji evropski posel na področju tovornih pnevmatik. TIP Trailer Services, del skupine GE Equipment Services Europe, ima z več kot 70.000 priklopniki na več kot 100 lokacijah v 21 državah enega največjih voznih parkov v Evropi. Pogodba vključuje dobavo in upravljanje pnevmatik Goodyear in Dunlop za vseh priklopnikih voznega parka. To pomeni, da bo Goodyear Dunlop dobavil podjetju okrog 90.000 pnevmatik letno.

Temelj novega posla predstavlja FleetOnlineSolutions, sistem upravljanja voznih parkov Goodyear Dunlop. Izvajalci storitev so preko spleta neposredno povezani z informacijami o pogodbi, ki jo ima sklenjeno TIP za svoj vozni park. To omogoča izvajanje dela po delavnicah TruckForce po celi Evropi, kar ustreza specifikacijam TIP Trailer Services, in sicer po dogovorjeni ceno in brez nepotrebne izgube časa, s katero je navadno povezano pridobivanje jamstev za plačilo. S tem je obema strankama omogočen tudi spletni dostop do informacij o upravljanju pnevmatik, kar bo v veliki meri zmanjšalo količino administrativnih opravil.

TruckForce, z več kot 1550 servisnimi centri, ki strateško pokrivajo celo Evropo, je bil kot izvajalec storitev ključnega pomena za sklenitev pogodbe. Prav tako je igral pomembno vlogo ServiceLine24h, ki nudi štiriindvajseturno pomoč na cesti, vse dni v tednu, in pokriva celo Evropo. Jamči za minimalen čas izpada za skoraj vsakršno situacijo in podjetju TIP Trailer Services nudi možnost, da z uporabo RoadsideAssistanceSolutions spremlja stanje vozila preko spleta. Tako so mu dostopne sprotne informacije o intervenciji, od trenutka, ko voznik poroča o nezgodi, do formalnega zaključka popravila. TIP Trailer Services lahko tako spremlja potek vsake posamezne faze popravila, kar mu pomaga pri načrtovanju, zlasti za vozila s časovno opredeljenimi pošiljkami.

Paul Beadle, Direktor poslovanja za Evropo, TIP Trailer Services, pravi: “Strast, ki jo gojimo do napredka, združena s proizvodi in storitvami Goodyear Dunlop, nam bo omogočila posredovati sprotne podatke, obračunske analize in poročila o upravljanju, kar bo pripomoglo k boljšemu poslovanju tako pri nas kot pri naših strankah. To je res pravo partnerstvo.”

Nekaj o Goodyearju

Goodyear je največji svetovni proizvajalec pnevmatik. Sedež ima v Akronu v Ohiu in izdeluje avtoplašče, gumenotehnične in kemične izdelke v več kot 90 tovarnah v 28 državah. Trži v skoraj vsaki državi po celem svetu. Goodyear ima več kot 80.000 zaposlenih po celem svetu.

Izbor pnevmatik podjetja Goodyear Tire & Rubber Company za gospodarska vozila ter mestne in medkrajevne avtobuse zajema več kot 400 različnih pnevmatik, ki pokrivajo več kot 55 dimenzij. S pnevmatikami iz Goodyearja standardno opremlja svoja vozila veliko vodilnih proizvajalcev gospodarskih vozil, med njimi Volvo, Renault, Scania, DAF, MAN, Daimler Chrysler in Iveco. Goodyear dobavlja pnevmatike tudi vsem glavnim proizvajalcev prikolic.

S Fleet First, ki zajema servisno mrežo TruckForce, pomoč na cesti ServiceLine 24h, Mobility, sistem spletnega upravljanja FleetOnlineSolutions in Next Tread, Goodyear nudi najširši izbor namenskih storitev v svoji industrijski panogi.

Če želite več informacij o podjetju Goodyear in njegovih proizvodih, obiščite spletno stran www.goodyear.com.

Nekaj o TIP Trailer Services

TIP Trailer Services, del skupine GE Equipment Services Europe, nudi strankam s področja logistike rešitve v zvezi z izposojo, vzdrževanjem in finančnimi sredstvi, s čimer omogoča neprekinjen tovorni promet po celem svetu. TIP Trailer Services, s sedežem v Amsterdamu, ima več kot 100 izpostav v 21 državah širom Evrope – s tem, da je v teku postopek nadaljnjega širjenja. TIP Trailer Services je z več kot 70.000 vozili na cesti prvi v svoji industrijski panogi, saj ima enega največjih in najbolj raznolikih voznih parkov priklopnikov v Evropi.

Ponudba podjetja TIP Trailer Services zajema:

  • Načrtovanje nabave priklopnikov
  • Financiranje pozitivnega denarnega toka po meri
  • Sistem satelitskega sledenja naložb GE VeriWiseä

<!–[if !supportLists]–>· FleetAdviceä za izboljšave končnih rezultatov<!–[endif]–>

  • Izposoja glede na potrebe strank, kjer koli in kadar koli
  • Strokovno znanje in izkušnje ter podpora pri poslovanju
  • Programi, ki zadevajo skrb za pnevmatike, za ohranjanje proizvajalnih sredstev ves čas v gibanju

GE je danes svetovno podjetje s 145 milijardami US$ in ima 300.000 zaposlenih. Njihovi gonilni sili za takšen uspeh sta prožnost in inovativnost. Equipment Services je eno od 6 temeljnih področij, na katerih posluje GE v svoji industrijski panogi – osredotočeno je na pomoč podjetjem po celem svetu pri vodenju, financiranju in opravljanju prevozov s številnimi komercialnimi vozili, tovornjaki, priklopniki, železniškimi vagoni, cisternami, najemanju proizvajalne opreme in montažnih stavb. TIP Trailer Services pa je del te skupine. Če želite več informacij, obiščite spletno stran www.tip.ge.com

Več na sava-tires.si